Yardım lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xaslapesetmex992 tarafından 5 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Google Chrome kullanıyorum, anti virüs programım yok çerezleri sıfırladım ama BAŞLAT yazısına tıklanmıyor lütfen yardım (başka tarayıcı kullanamam)

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

VII. Konu başlığı "Admin yardım!, Acillll!,Bi bakın” vb. şeklinde açılan tüm konular kullanıcıya bilgi verilmeden, yönetici inisiyatifi ile silinebilir.

Chromede farklı bir uygulama bunu engelliyor olabilir. Sıkıntınız tarayıcıdandır. Tarayıcınızı kaldırıp tekrar kurmayı deneyiniz.

İyi Forumlar.

3. Özür dilerim bilmiyordum bir daha yapmam efendim, Tekrar kurucam teşekkürler.

4. Darion26

Darion26 User

Neden başka tarayıcı kullanmıyosun daha basit değilmi :) yoksa düşündüğüm uzaktan görmeyimi kullanıyon :D ayrıca fps düşükse başka tarayıcı daha iyi olabilir :)

5. Başka tarayıcı kullanamam içeriği uzun diğer tarayıcılarda fps daha düşük oluyor ..

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sıkıntınızla ilgili durum halen aynı mıdır? Düzelmediyse tekrar söylüyorum başka tarayıcı kullanmanız gerekebilir. Genellikle maxthon tarayıcısının iyi olduğu söyleniyor.

İyi Forumlar.

7. Flash Playeri güncelledim arkadaşlar hal oldu teşekkür ediyorum kitleyebilirsiniz.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sorununuz düzeldiyse geçmiş olsun diyelim artık :)
    Yardım eden arkadaşlara da teşekkürler. :)

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.