Yardım Lütfen...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _TİTANİK2002_ tarafından 16 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tüm foruma selamlar. Ben Darkorbit'i uzun zamandır ayda yılda bir giriş yaparak oynardım. Şu anda oyuna bir dönüş yapıyorum. Ama bu yolda ne yapacağımı bilmiyorum. Hesabım ise:
    TR2
    12 Level
    Exalted Goliath
    6 LF3
    4BO2
    Kalanlar LF2/B01/A03 şeklindeki basit, niteliksiz bir hesap.
    Skylab'ı neredeyse fulledim, düzenli olarak 6 saatte bir 1.5m kazanabiliyorum. Bunu ise günde 2 kez yapıyorum.
    Sonraki hamlem ne olmalı?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2. Diriliş27

Diriliş27 User

Leonova gecip x3 x4 haritalarında onüne gelen npcleri kes bo2leri 15 e tamamla sonra cubikon ve tallon takıl bo2leri tamamladıktan sonrada iris ve lf3 fulle

_TİTANİK2002_ bunu beğendi.
  3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Öncelikle lf3 - bo2 ve hız jeneratörünüzü fulleyin.

Çünkü rahat kasılmanız için geminizin gerekli sağlamlığa ulaşması gerekiyor.

Sonra ise pet - pet modülleri alın ve irislerinizi fullemye çalışın.

Bu benim görüşümdür. :)

İyi forumlar

_TİTANİK2002_ bunu beğendi.
  4. Cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

5. Şu an ki levelin x-6 maplerine yetiyorsa CUBİ Takımına katıl ve bol bol CUBİ Kes.Bu sana hem uridium hem de Credi sağlayacaktır.Eğer yetmiyorsa x-3 x-4 Haritalarındaki olan görevleri al ve Leonov ile bunları gerçekleştir. Leonov x-3 ve x-4 Haritalarında sana çok faydası olacaktır.Bol Bol Kredi ve Bol bol Uridium kasarsın.Saatte hiç abartmıyorum 4 5 k Uridium toplayabilirsin.Fakat Leonov ile x-4 haritasının dışına çıkma derim ben. İyi Forumlar :)

6. anakin5555

anakin5555 User

Leonov alıp ×4 veya ×3 te kasilmani öneririm. Hem hurda kasilirsin hem uri hem de credi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.