Yardım lütfen.?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeLLaT41 tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CeLLaT41

CeLLaT41 User

Merhaba öncelikle kolay gelsin benım gemımde 27 tane lf3 var 27x150=4,050 vurmam gerekmıyomu beslemesız yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi görevler dilerim saygılarımla...

2. zorask

zorask User

hayır malesef öyle olmuyor.. lf3 için azami150 hasar diyor yani hasar değişken ama maksimum vereceği hasar150. benım tahmınım lf3 lazeri100-150 arası değişken olarak hasar verıyor

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Haklısınız 4050 vurması gerekiyor ama atışlar azami olarak 4050 vurabilir yani 3500-4050 arası değişkenlik gösterebilir mesafe salvo çok etki etmektedir arkadaşımız haklı 1 LF3 150 vuruş gücüne sahip olsada 100-150 arası değişebilir.

4. o zaman benimde bi sorum var aslında cevap olabilecek,bu 27 sinden birkaçını diroide koymuyormu arkadaş?- koyuyor. O zaman diroidin lwline göre gelecek örn: 6 lwl ise %10-20 arası etki hasar gelecektir zaten.O zamanda 100-150 hasrdan bahsedemeyiz değil mi? :)

5. zorask

zorask User

evet 6 seviyede diroid'de yuzde 10 etkı eder buda 110-165 arası demek olur. bütün diroidlere havoc takılı olduğunu dusunsek yuzde 10 daha gelir ozaman ortalama 120-180 hasar olur

6. yahu tmm işte. %10 neyin yüzde onu ? bu hasrın deilmi o zaman 100den 150den bahsedemeyiz 15-20 olmamı bu? :)

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Konu tatışılabilir bir durum yani 100-150 arası vuruş yapar kullanılan cephane besleme vs ekenlerde artış sağlayabilir bunun net bir hesabı olduğunu sanmıyorum ben

Îyi forumlar.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tabiki diroidler gelişmiş ise vuruş değişecektir kullanılan uçuş düzeni de çok büyük etki sağlar.

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Modum lazerin hasarının yüksek olmasını biz ayarlayabiliyomuyuz yani canavara yakınlık/uzaklık felan ?

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

1. Seviye tek bir LF3 Lazerinin maksimum vuruş değerlerini aşağıdaki tablodan bakabilirsiniz.

Lazerler sahip oldukları maksimum vuruş ile %75 ' şi arasında değişen vuruşlar yapar.

Örneğin ; Tek bir lazeriniz Maksimum 300 vuruyor ise bunun %75 ' şi 225 tir.

O halde bu Lazer 225 - 300 Arasında değişen oranlarda vurabilir.

Eğer Maksimum 4000 Vuruyorsanız %75 3000 Yapar ve 3000 - 4000 Arasında değişken oranlarda vuruş yaparsınız.

Normal Bir LF3 Lazeri ( Herhangi bir besleme olmadan ) 150 Vurur ve bunun %75 ' şi 112.5 tir.

Tek bir LF3 112 - 150 Arasında değişken oranlarda vuruş yapabilir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.