yardım lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeLLaT41 tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CeLLaT41

CeLLaT41 User

gemım golıydı ve 15 tane lazer koyma yerım vardı aegıs aldım ve 10 tane lazer koyma yerı var 5 tane lazer açıkta kaldı konfigürasyon ları nasıl yerleştırmelıyım goliden daha az vuruyorum şimdi nasıl yukseltıcem

2. YÜKSELTEMEZSİN KARDŞ AGİS 10 LAZER ALIYOR.

3. Merhaba ;

Her geminin belirli bir lazer alma sınırı vardır. Goliath en fazla lazer alanına sahip olduğu için en güçlü savaş gemisidir.

Forumda küçük harf kullanmaya özen gösteriniz.

Keyifli Forumlar.

4. BonusRasta

BonusRasta User

O kalan 5 taneyi diroitlere koy artık :)

5. Merhaba ,

Gemi lazer slotları şu anda arttırılamıyor. Goliath'ta 15 Aegis'te 10 tane oluyor. Bir konfigürasyonda gemi 10 lazer + 5 hız + 10 kalkan / droitler full lazer yaparak vuruş konfigürasyonu yapabilirsiniz. Diğer konfigürasyon ise gemi 10 lazer + 15 hız / droitler full kalkan yaparak hem kaçış hem kalkan konfigürasyonu yapabilirsiniz.

Ayrıca konu başlıklarını içerikle ilgili anlaşılır şekilde seçmeye dikkat ediniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ekim 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.