Yardım lutfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ByTeezz tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ByTeezz

ByTeezz User

slm benim hesabımın uridium alıs veriş yeri değişmis euro hesabı gosteriyo ve iki katı fiyatlar yardım eddermisiniz acil

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bunun düzelmesi için supporta yazmalısınız burada yardımcı olamayız. Ayrıca IP değiştirme porgramları veya hesabınıza yurt dışında girenler varsa bu yüzden para birimi değişiyor olabilir.

İyi Forumlar.

3. FERMANİ73

FERMANİ73 User

Bende de aynı sorun var euro olarak gözüküyor. supporta mesaj attım 1 hafta önce ama bana dönmediler. ama şöyle bir sorun da var. çarın kayıtlı olduğu msn üzerinden mesaj attım ve o msn şifremi hatırlamıyorum. acaba diyorum msn e mi mesaj yolladılar? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler..

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Oyun Hesabınızın kayıtlı olduğu mail i kontrol ediniz.

Support sizinle o mail üzerinden iletişime geçecektir.

iyi forumlar.

5. FERMANİ73

FERMANİ73 User

Sayın modum mail şifreme hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Ne mail in kayıtlı olduğu telefon numarası nede kayıtlı olduğu diğer mail im hepsi tarih oldu :) asıl meseleye gelirsek, ben hafta da bir iki kez uridium satın alan biri olarak euro fiyatına en ufak bir alışveriş bile yapamayacam. gerçekten de fiyatlar el yakıyor. Sizin de yardımcı olacağınız bir konu değil farkındayım. Yine de teşekkürler vakit ayırdığınız için.

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle anlayışınız için teşekkürler.

Sizinde dediğiniz gibi bizim yapa bileceğimiz bişey yok. Supportun çözebileceği bi durum.

Yalnız şunu söyleye bilirim ordan (E-posta) adresine kulanabildiğiniz mail yazarsan ordan sana ulaşabilirler.

Keyifli forumlar.