yardım lutfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeLLaT41 tarafından 26 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CeLLaT41

CeLLaT41 User

skaylabın fotosunu çekemıyorum laptop dan gırıyorum ne yaptıysam olmadı acaba veb sayfasından onyadıgım içinmi çekemıyorum ılgılenırsenız sevinirim..?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Kulandığınız yazılm ile alakalıda olabılır windovs 7 kulanıyor isenız başlat menüsünde makas resmı içerisinde ekran alıntı vardır ona tıklayarak istediğiniz görüntünün resmini çekebılırsınız

Keyifli forumlar

3. Klavyeden , PrtScn ( PrintScreen de yazıyor olabilir ) Tuşuna basıp ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Klavyeden , Klavyeye değiştiği için bu tuş Scroll Lock takımı altına koyulmuş olabilir.

Scroll Lock ( Kısaltması ile ScrLck ) tuşuna bastıktan sonra , Tekrar Ekran görüntüsü almayı deneyin.

Ekran görüntüsü aldıktan sonra , Paint gibi resim programlarına resimi yapıştırıp , kaydederseniz ekran görüntüsünü elde edersiniz.

Eğer bunları yapamadım derseniz ;

Fraps isimli , Oyun içi Video çekmeyen yarayan programı kullanarakta yapabilirsiniz.Programı kurduktan sonra , Resim yada Video Tab ' ları bulunur.

Resim ' i seçin ve Kısayol tuşu ( Genelde F10 Olur ) basın ekran görüntüsünü otomatik alır ve kaydeder.

İyi forumlar

4. Merhaba ;

Konuya gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.