Yardım yardım yardım ?? ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★Gяєєη`Gєηιυѕ tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim full lf3 full bo2 full hız goliyim droit 0 -vru
    kısa zamanda ıris dizmek kasılmak istiyorum ne yapabilirm ? ? ?

2. lwl kaç ?

3. size tavsiyem x7 x6 haritalarında tallin tallon cubi kesmeniz ayrıca skylabten promeryum sevkiyatı isteyin ambarı dolduracak kadar gelince satın irisleri fullersiniz...

4. bende öyle yapıyorum ama tallonu falan yavaş kesiyorum 2 k vuruyorum ortalama hızlandırmak için ne yapabilirm

5. Tallinleri kes. İlle tallon keseceksin diye bir kaide yok.

Cubikon tavsiye etmem çünkü acayip kastığı için sinirden PC'yi yumruklayabilirsin :)

Tallin görevleri de size ekstra bir TP - Kredi desteği olacaktır. Bir arkadaşımız sürekli tallin-tallon keserek en az 30.000 uridium yapıyor , ama tabii 7-8 saat oynaman gerek.

Saygılar ...

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

6. Vega geçsem flax fullesem lf3 le daha fazla vururmuyum ? + pvpde kutu toplamak

7. Hayır. Daha az vurursunuz. Goliath'da kalın ,

PvP'de kutu toplayacaksan CLO4K-XL CPU'yu öneririm. Biraz pahalı ama kullanınca faydasını göreceksin.

PvP'de ayrıca KORSAN KUTUSU'da toplayın. Düşman PvP'lerde açmaya çalışın , ben bir keresinde 1 açışta B02 elde etmiştim.

Şansınıza bağlı tabii :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.