Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DuoTırs tarafından 21 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DuoTırs

DuoTırs User

Bu konuyu buraya açtım çünkü tartışma/görüşler bölümüne konu açamıyorum konumu gerekli yere taşırsanız sevinirim .

Beyler gemim goliath 17lf3 11bo2 var 7 flax var . Yakında uri çekip pet almayı düşünüyorum pala toplamak için . Sizce pet almalımıyım bi yandan da iris almam lazım irisleri de uriyle mi yoksa açık arttırmadan mı almalıyım ? Bide önereceğiniz kasılma taktiği filan varsa iyi olur :D

2. Kasılma taktiği olarak ;
    Sürekli Cubikon kes Uridiumunu başka şeylere harcama ( ganimet anahtarı, skylabtan hızlı gönder gibi )

3. DuoTırs

DuoTırs User

Saol fikir için .

4. pet alma kendin topla palayı uriyi başka birşeye yatır eğer ticaretten iris almada kendine güveniyorsan argeye yatır ama yok alamam diyorsan iris al

5. DuoTırs

DuoTırs User

7 argem var zaten artık iris alıyorum o zaman fikir için saol .

6. ne demek yardımcı olduysak ne mutlu bize :)

DuoTırs bunu beğendi.
  7. kaansakal

kaansakal User

peti boşver pala senin için şimdi gereksiz olur çünkü kapı açsan zaten yapamazsın.Senin ilk işin en az 5 iris almak olmalı.Bence ilk irisini uridium ile al(15.000 uridium galiba) Ama daha sonraki irisler katlanarak arttığı için teklif vererek al.Diğerlerine uridium verme.Artık ihalelerde verdiğin krediyi ürün gelmezse geri veriyolar.O yüzden ne zaman boş vakit bulduysan son 10sn irise bas.İris gelirse şansına iris gelmesse nasılsa para geri geliyor :)

8. ne demek kapı yapamaz zorlanarak da olsa yapar kardeşim

9. DuoTırs

DuoTırs User

Saol fikir için , ve kapı yapabileceğime inanıyorum bitmese bile alfada tallinlere kadar rahat gelirim diye düşünüyorum . Bide alfa 18 beta 24 gamma 32 parça sizce kaç ggde bi kapı yapabilirim ?

10. şans işi o kardeş ama enerji biriktirerek yapmak zor pala topla yap senn goli var eğer ambar cpu varsa 3000 pala topla onla tam 200 enerji yaparsın bide çarpanları biriktir 45 oldumu bas ve kapı yaparsın kardeşim inanıyorum sana :)

DuoTırs bunu beğendi.
  11. DuoTırs

DuoTırs User

Sen de olmasan yardım eden yok çok teşekkür ederim :)

SilentWolfx bunu beğendi.
  12. ne demek kardeş banada zamannında çok yardım ettiler şimdide öyle herkes birbirine yardım etmeli :)

DuoTırs bunu beğendi.
  13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gemideki eksiklerinizi tamamlamadan pet almayınız pet masraftır ve alacağınız malzemelere daha geç ulaşmanızı sağlar bence önce irislerinizi tamamlayıp düşünebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.