Destek yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Makaveliiii tarafından 5 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar. uridyum ile spectium gemi tasarımımı alayım yoksa baska birşeylemi degerlendireyim ? şimdi elime gecicek olan uridyum 210bin uridyum. 9 argeyim. 24 argeye malesef yetmiyor urim. sizce . irisim falan tam . tasarımmı yoksa argeyemi harcıyayım ?

2. Tasarıma uri harcanmaz arge yap.

3. gemi özelliklerini yazsan azizim ona göre bişiler söylenebilir

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları , Yeni Başlayanlar kısmına açınız.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

5. argeyede harcanmaz 9 aargeden nereye kadar gidebilirki gemini ekipmanını yazssa bişeyler söylenebilir

6. Tabloya bakarsak 210k ile 16ya kadar yükseltebilir.

7. gemim goli full lf3 full bo2 full elit hızım var 8 tane irisim var okadar. argem 9 . ne yapayım ozaman uri ile ?

8. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Uridiumunuz ile petiniz yoksa pet alın ve 8. seviyeye kadar kasın daha sonra pete Kamikaze ve düşman bulucu 3. seviye alırsınız Tallon Boss Tallon kesersiniz.Diroit uçuş düzenleri alabilirsiniz kasılmak için Elmas saldırı için Kıskaç ve Güve iyidir.Başka bir yöntem ise Aegis alıp kolay Credi ve Uridium kasabilirsiniz.Eğer uridium ile bir şey alacaksanız Vip+avantaj paketiniz olsun %30 indirim sağlar.
    İyi Forumlar

9. pardon eklemeye unutmusum vipim var petimde var 8 sw kemiğim falan herseyim var

10. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Yapmanız gereken Aegis alıp kasılabilirsiniz çok iyi bir kasılmalık gemidir aynı zamanda saldırı içinde iyidir.Diroituçuş düzeni alabilirsiniz,kasılmak için Kalp-Elmas saldırı için ise Güve ve kıskaç öneririm.Açık arttırmada satılan ürünlerden almanızı tasiye etmem örneğin spectrum almak istiyorum dediniz ama spectrum gemisinn özelliğini kulandıktan 20 dakika sonra tekrar kullanabiliyorsunuz ve size sace %10 kalkan desteği veriyor o kadar uridiumun bu tasarıma vermenizi istemem.Zaten Spectrum Sentinel ve Diminisher tasarımları genelikle 10 taneden fazla LF-4 ve havoc tasarımları mevcut olan profesyonel gemiler kullanıyor.

11. anladım aegisi acık attırmadanmı alayım yoksa urimi vereyim?

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yavaş yavaş biriktirip credi ile almalısınız.Oraya vereceğiniz uridiumla credi ile sahip olamayacağınız şeyleri alabilirsiniz.

İyi forumlar

13. tamam tesekkurler konuyu kilitliyebilirsiniz

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.