yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve forumcu1 tarafından 15 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. forumcu1

forumcu1 User

merhaba arkadaşlar ben sizden bi kaç öneri istiyordum önce çarımın nasıl oldugunu yazayım
    aegis- goliath çift hangar
    6 iris
    25 lf3
    18 bo2
    24 arge
    pet lvl6
    kami 2
    kalp droid dzeni

gemimin verdiği hasarı az buluyorum sizce bunu nasıl yükselte bilirim

2. ygafff

ygafff User

iris tamamla önceliıkle.
    ardından lf3lerini 31 yap.yada gg yaptıysan elinde ganimet anahtarı vardır.bununla kutu açarak lf4 sayını artırabilirsin. kapı olarak zeta yap hem ödülleri güzel hem anahtar alırsın.kolay gelsin :)

3. forumcu1

forumcu1 User

ben oyunda yeniyim lvl 14 bi iki hafta oldu oynayalı
    eskıden biraz oynamıslığım vardı şimdi ise uri çekip çarı dizdim
    ortalama kaç anahtarım varsa kutu açabilirim bide hangi gg kaç anahtar veriyor

4. Merhaba ,

Bana kalırsa ortalama 100-150 kutu olduğu zaman açarsanız iyi olacaktır. Çünkü genel olarak ortalama 100-150 anahtar arasında işe yarar şeyler çıkabiliyor. Tabii ki şansa bağlı 5-10 anahtar ile bile güzel şeyler çıkabilir.

İyi forumlar.

5. SİSTEM

SİSTEM User

İrislerinizi tamamlayınız apis ve zeus için kutu açarak maliyetlerini düşürüp almalısınız arge yükseltebilirsiniz özellikle ayarcıyı 5/5 yapabilirsiniz kutu açtığınız da özellikle zeus gününde açmalısınız hem apis hem zeus hemde LF4 yada tasarım şansınızı arttırabilirsiniz bunun dışında sürekli vuruş desteklerini ticaretten yada uri ile alarak yükseltebilirsiniz petiniz için level 3 kami olmalı kasılıyorsanız bariyer yada elmas diroit düzenide alabilirsiniz.

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Önce irislerini tamamlayıp lf3 lerini fulle. Sonra kasılırken hasarın yüksek olmak istiyorsna bariyer, adam keserken yüksek olsun istiyorsan kıskaç uçuş düzeni alabilirsin. BO2 leri de fulledikten sonra kutu açıp lf4 ve apis parçası çıkarabilirsin.

SİSTEM bunu beğendi.
  7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yaratıklara vurduğunuz hasarıda yükseltmek istiyorsanız '' Uzaylı Avcısı '' argesini de tamamlamalısınız.Ve bu durumda irislerinizi 8e tamamlayıp ardından lf4 ,apis ve zeus için kutu açabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.