Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^yeniçeri^ tarafından 30 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şu petle kutu toplama olayına kafayı taktım petim 7 seviye 8 olmasına az kaldı kutu topalmak içi ne alıyım bi yazarmısınız

2. 8.seviye olunca otomatik toplayıcı 3 modülünü 37.500 uridium karşılığı alabilirsiniz.Ayrıca 5-6 tane de radar 3.seviye alırsanız petiniz pvpler çok iyi uridium toplayacaktır.

3. Merhabalar,

Bunun için öncelikle otomatik toplayıcı ve radar almanız gerekiyor.Sadece otomatik toplayıcı alırsanız yani radar olmadan petin toplama alanı çok dar bir alanla sınırlı kalacaktır.Radar ne kadar çok olursa o kadar geniş bir alana yayılma şansınız olur.Birde alacağınız pet ürünlerinde 1-2-3 seviye bulunmakta alırken buna bakarak almanızı tavsiye ederim.Bunun dışında kafanıza takılan bir durum olursa bizler buradayız tekrar sorabilirsiniz.

İyi forumlar

4. biraz urin varsa en az 3tane protokol aç sonra koy oraya radarları aç oto toplayıcıyı çek kamuyu sonra çatır çatır topla :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.