Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xdgirl tarafından 19 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xdgirl

xdgirl User

Beyler
    Gemi: goliath,sparhead,aegis,leonov
    LF4:11 tane
    LF3:40
    İris:9 tane (apis)
    Bo2:35
    Elit hız:25
    Uçuş düzenleri:kalp,güve
    Havoc:4 tane
    Hercules:0
    26 argeyim(savaş argesine göre)
    Pet:eek:to 3 Kami 3 düşman Bulucu 3 hammadde 3
    YZ protokolleri: 3. Seviye 3 tane radar

Arkadaslar burgu almayi düşünüyorum almalı miyim ve bu car artık ne yapmalıdır yardım ederseniz sevinirim

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Burgu diroit uçuş düzeni elbette çoğu yerde işinize yarayacaktır ancak bence havocları tamamlamanızda fayda var.

Keyifli forumlar.

3. ozanoka

ozanoka User

Bence al x4le sepromlu 35k vuruuorsan rsblede 55 civari olur.burguyla x4 42bine rsb 65bin olur 2si toplam sana 17bin artis saglar bence onemli bi rakam yaratik keserkende ise yarar

4. full zeta yap kutumu topluyorsun palamı gidiyorsun ne yapıyorsan ama zeta yap havocları fulleyene kadar zetadan gelen kutuları biriktir zeus gününde aç zeus parçası ve lf4 bulma olanagın artar sakın zeusu almadan lf4 gününde kutu açma. lf4 için sakin ol havoctan sonra full kappa yap ordan lf4 ve hercul gelecektir zaten. herculleride fulledin mi lf4 eksigin mi kaldı sakın kutu alıp açma eger 10 lf4 eksigin filan kalırsa alabilirsin obur türlü hades yada epsilon yap yada kappaya devam et yada kutudan tamamla sen bilirsin. sonra geliştirme sonra arge. sonra pet filan alır yürürsün yani :D burgu filan daha erken sende güve olsun kapıları yaparken işine yarar.

5. xdgirl

xdgirl User

Teşekkürler arkadaşlar burgu tasarımını çok beğeniyorum zaten oyunu eğlenmek için oynadığım için burguyu alicam sonra cevaplayan kardesimize uyarak sürekli kutu ve pala toplayıp Zeta yapıcam suan kappa 112 parçada ilk onu tamamlayıp sonrada Zeta için basıcam enerjileri

6. Bence burgu al cubi don cubiyi de donmeden once 1 hafta palla topla sonra hepsini 1 gun zetaya bas+zetadan gelen urileri de zetaya bas elitlerle cubi don ben hep boyle yaparim 1 haftada 3 zeta acarim.Bir gun de 100 K urilik cubi donerim sab x3 ile

7. xdgirl

xdgirl User

Dediğinizi uygulayacağım çok teşekkürler

8. Bence burgu al.Ve sonra hep zeta yap.Havocları fulle.Gelen uriylede kutu alıp aç zeusuda halletmeye bak :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.