Yardım !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba

az önce vip+indirim paketi çektim ve hesabıma yüklenmediler mobil ödeme yaptım bi yerde okumuştum ödemeden 20 dk sonra hesaba ekleniyor die bi şey yazıyordu 20 dk bekleyip supporta mı yazıyım yoksa hemen supporta mı yazıyım.

2. Öncelikle supporta yazmak yerine BIG numarasını doğru yazdığınızdan ve doğru mesaj servisine gönderdiğinizden emin olun.

"Tüm bilgiler doğru, sistemde bir hata var." diyorsanız sizin yerinizde olsam Support'a yazardım.

3. ELFİDA___

ELFİDA___ User

selam geçen bende de oldu sonra düzeldi ama istersen yaz . oyundan kople çık belki gelir.

4. [​IMG]

kesinlikle sistemde sorun var bi de support formunu doldururken anlamadığım bi şey var *statü diyor yeni sipariş ve mevcut sipariş seçeneği var hangi seçeneği seçmem lazım

5. Bu konuda bir şey söylemem yanlış olur.

Bir Moderatör yardımcı olacaktır diye umuyorum.:)

6. keşke mod gelse de bazen işleri oluyor geç geliyorlar :D

ELFİDA___ bunu beğendi.
  7. ELFİDA___

ELFİDA___ User

8. indirim paketi aktif oldu :D vip olmadı şansıma

ELFİDA___ bunu beğendi.
  9. ELFİDA___

ELFİDA___ User

neyse sağlık olsun. konu açtım bakaıp fikrini yazarmısın_

10. Merhaba,

Öncelikle yardım, acil yardım gibi konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.Görüldüğü zaman üye uyarılacak veya konusu kitlenecektir.
    Lütfen daha dikkatli olunuz.

Bu aralar ödeme konusunda bazı teknik aksaklıklar sistemde mevcuttur.

Eğer hala gelmediyse support ile iletişime geçebilirsiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.