Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve optimussprime tarafından 4 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemi hızı en fazla ne kadar olur spearhead 539 hız gözüküyor peşimdeki gemiler aegis goliath çok rahat yetişiyorlar kalkanlarıda var her geminin hız limiti yokmu en hızlı gemi hangisi

2. En hızlı gemi spearhead ve pusat tasarımlı vegadır. Max 588 oluyor fakat uçuş düzeniyle bu daha fazla olabiliyor kaç olduğunu bilmiyorum.

3. pusat çark hız 618 olur

4. spearhead 539 hız var goliath venom geçiyor şimdi yanımdan nasıl oluyor uçuş düzenlerinde sadece bir tane var %5 arttrıyor pusat var onada hepsini jenarator koyuyorum %10 da duranium var
    pardon iki defa aynı şeyi yazdım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2015
  5. e promeriumlu full hız golinin hızı zaten 540 bi de droit eklenirse dahada fazla

6. şimdi goli surgeona fulledim promerium da var hız 459 venom da aynı gözüküyor diğerinin 1 jenaratorü fazla var şimdi şamadıra aldım kaçıyorum spearhead hız 588 peşimde goli surgeon hadi hızı fazladan 480 olsun kaçamadım

golinin hızı 540 nasıl oluyor

Puasat onuda fulledim en fazla 588 oldu 640 nasıl oluyor

Goli enfazla 459 hadi %5 degil %10 ucus duzenide koy

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2015
  7. takemyhard

takemyhard User

şamandra aldığında bütün gemilerin hızları sabitlenir...pusatta olsan golide olsan sabit hızda ilerlersin...yani şamandra ölçü değil...

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Hızlarınız elit olması gerekmektedir. Ayrıca besleme olarak Promerium olmalıdır. Pusatta çarkla beraber en fazla 618 hıza ulaşırsınız. Ayrıca şamandıra aldığınızda hızınız şamandıra üzerinizden gidene kadar düşer. Goliat'ın 15 tane hız jenaretörü olduğunda ve Promerium beslemesi olduğunda hızı 540 yapmaktadır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.