Yardım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oOo.LOTUS-VENOM.oOo tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar merhaba benim sorum şu elimde venom-sentinel-spectrum var acaba baskında-cubide-tallonda 3 durumda da ayrı ayrı hangilerini kullanmam gerektiğini sebepleriyle birlikte açıklar mısınız çok teşekkür ederim.......

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Öncelikle ful olmayan bir gemi için düşünecek olursak spectrum tasarımı son derece kullanışlı bir tasarımdır.Ve bir süre alıştıktan sonra kolay kolay kesilmeyen bir gemi olabilirsiniz.Cubikon gibi güçlü ve hasarı yüksek npclerde kalkanınızın yüksek olması daha faydalı olacaktır hem kalkanın yüksekliği hemde özellik olarak bakacak olursak kalkan gücünün artması olarak sentinel tasarımı(yeteneği 2 dk sürüyor)fayda sağlayacaktır.Kristallon gibi vuruş ve darbesi daha az npclerde ise vuruşunuzun yüksek olması gerekir ki burada da venom tasarımı bir adım öne çıkıyor.

Keyifli forumlar.

3. Hiçbiri. Çünkü soğuma süreleri uzun.

Hasar mı yoksa kalkan mı önemli ona göre seçebilirsin. Hasar diyorsan venomla hem kasılır hemde cubide adam az oldukça yetenek atarsın iyi uri gelir. Kalkan diyorsan ve gemi dayanıklı değilse spectrum alırsın düşman geldikçe kullanır kaçarsın. Gemi sağlam tek cubi keserim diyorsan sentinel kullanırsın.

Burada kullanım olarak öneri bulundum fakat önemli olan %5 hasar veya %10 kalkan hangisi önemliyse onu seçersin. Ben aegis tercih ediyorum şimdilik baskın dışında çok iyi korsandada çok lazım oluyor grupta 5 kişi birden kami atınca dp şart :)

4. Merhaba,

Yardım, acil yardım vb. konu başlıkları ile konu açılması yasaktır ve konu yetkili insifiyatiyle kapatılabilir.

Konu başlıklarını seçerken başlıkların konu içeriğini yansıtması daha anlaşılır olacaktır.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.