Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®±•ÑéxØÑ•±® tarafından 24 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben oyunu 2 aydır oynamıyordum ve yeni şeylerin geldiğini gördüm ve tekrar başlamak istedim
    Gemimin özellikleri;
    aegis(elit yok)-goli
    full lf3 bo2 elit hız
    3lf4
    8iris 1 havoc(3zeta)
    8level pet kami 3,ticaret3,hammadde3,--1adet radar
    19 arge kalın sıkma(160/183)
    zeta 50/111
    suanlık havoc tamamlamaya calısıyorum fakat pala toplamak çok sıkıcı onun yerine uriyle açsam kaç uriye açılır zeta
    yeni lazer geldiğini duydum onun hakkında bilgi ve almalımıyım yardım ederseniz sevinirim
    başka taktik,yardımlarada açıgım

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Zeta Kapısını çifte ödül etkinliğinde özellikle yaparsanız kapı başına 100 araştırma dosyası ve 50 yeşil ganimet anahtarı ödüllerini kazanarak LF-4 ve Zeus günlerinde sandık açıp eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

Zeta Kapısı kaç Uridium'a açılır sorunuza kesin bir şey söylemek doğru olmaz ama 1 GG = 10 uridium'dan hesaplarsak yaklaşık 150.000-200.000 Uridium'a arasına denk gelir. VİP ve indirim paketleri ile maliyeti düşürebilirsiniz.

Yeni lazerleri tamamlamanıza gerek yok diye düşünüyorum. LF-3 + LF-4 lazerleri size yardımcı olacaktır. Yinede diğer lazerlerin hasarlarını karşılaştırarak kendiniz karar verebilirsiniz.

İlgili konuya buradan ve buradan ulaşmanız mümkün.

İyi forumlar.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

modumuz guzel yazmis.kalan parcalar zor acilir.indirim vip varsa 60-70 uri gider.gg indirim gununu bekleyin kapi acmaya.yeni lazer yerine kapidan gelenlerle sandik acip lf4 kazanmaya bakin.:)

4. uri çekme gibi bi fırsatım olmadıgından ve hammadde oldugundan pala toplayacagım gibi x2 bekleyeceğiz artık :)teşekkürler cevap için başka yorumlara da açıgım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.