yardım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by •Unforgiven•, Apr 23, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. günlük girişte premium alırsam 150 i oil vericek premium almaya değer mi 15 tl yatırmaya 150 i oil için arkadaşlar ?

2. Merhaba,

Premiumun avantajları birçok şeyde geçerlidir.

Oyun içindede size birçok faydası olucaktır.

Genede sizin kararınız fakat bu fırsatı kaçırmayın derim.

İyi forumlar.

3. Spinaci

Spinaci User

İnan bana değer çünkü ben de x7 kapısına yeni başlayanlardanım ve oil çıkarmak öyle zor ki zor dediğimden kastım oynadığım sunucuda neredeyse kimse ''x7 gelecek var mı ?'' soruma yanıt bile vermiyor. Bütün gün boş kaldı 1 kere de yaptım bugün ama 4 kişiydik haliyle yapamadık zor da kapı oil için 2-3 aegis gerekli en az gruba. Yani demek istediğim 15 tl harcamana değer ayrıca kami 3 te hibrit alaşım toplamanda çok işine yarayacaktır premiumla da pet tamiri ücretsiz yani kami 3 ü istediğin zaman kullanabilirsin.

4. Kesinlikle değer.
    Hem V.I.P.'in oluyor, bir de yanında 150 oil. Oil çıkarmanın ne kadar zor olduğuna bakarsak kesinlikle almalısın.

5. kazanova

kazanova User

Değer kardeş diğer konudada söyledim vip ve diğer paketler makul fiyat Uridyum fiyatları çok pahalı raporu ilettik diyorlar insallah bir şeyler olur.

Thread Status:
Not open for further replies.