Yardım !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *•–•-•тнαɴαтoѕ•-•–•* tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim e postama eskiden 1 spedrah ve 1 ek hangar veren kod gelmiş yazdım uri bölümüne hatalı diyo ???? bi mod baksın lütfen

2. Thana knk bak simdi kodların 2 hafta süresi. Var 2 hafta sonra süresi sona eriyor ondan öyle diyor... Bu arada pazar saat sabah 10.00 gibi girersen kasılırız...

3. Merhaba ,

Süreler konusunda net birşey demeyelim çünkü değişebiliyor. Fakat bahsettiğiniz kod epey zaman önce yollanmıştı. Kullanım süresi dolduğu için geçerli olmayacaktır.

İyi forumlar.

4. Merhaba ,

Rica ederim başka sorunuz var mı ?

İyi forumlar.

5. bişey var aslında arkadaşta uridium bölümünde premium abonelik bölümünde vip 3.5 tl bende 11 tl bu ayrımcılıktır ama smodum nolcak bu

6. Merhaba ,

Eğer oyuna girince açılan indirimli paket ile 3.5 TL ise o kişiye özel indirim paketidir. Fakat normal olarak premium alma yerinden baktım bende de 11 TL yazıyor. Zaten normal alım kısmındaki değişikliklerin süresi dolduğu için standart fiyatlar aktif oldu.

İyi forumlar.

7. hayır kişiye özel olanlardan değil uridium kısmından

8. Merhaba ,

Dediğim gibi biraz önce kontrol etmiştim 11 TL olarak yazıyor. Normal dükkan kısmındaki fiyatlar normal haline geri döndü. Dediğiniz durumu şu anda geçerli olmaması gerekiyor.

İyi forumlar.

9. peki modum çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolyı çk teşekkür ederim. konuyu kilitleyebilirsiniz vurgun modum gibi deiğilsiniz ;)

10. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde yardım etmektir. Herkes elinden geldiği kadar ve vaktine göre görevini yapmaya çalışıyor. Ayrıca bazı konular için yapabileceğimiz birşey olmadığı için verilebilecek cevapları verir konuyu kilitleriz. Bu nedenle böyle düşünmeniz pek uygun değil. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.