yardim

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Mahoni_Kartal58, Jul 31, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bende bir konu da yardim almak istiyorum .
    Dün aksam pala toplarken gördüm bu olayi ....

ben saniyordum ki sadece Goli de ya da Goli tasarimli diger gemiler de oluyor saniyordum ama Ageis te de oluyormus .

( simdi olay su )

Herhangi bir gemiyi tam kesmek üzereyken bir sey oluyor ve adam benden kurtuluyor SIKIYORUM ama ona ulasmiyor o bana SIKMAya devam ediyor bunlar sadece VIP ler de mi oluyor yoksa bunu neyle yapiyorlar oyun iyice karmasiklasiyor git gide ...

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Anladığım kadarıyla ema atıyor olabilir aklıma başka bir yol gelmiyor.Daha detaylı anlatabilir misiniz?

Keyifli forumlar

3. Cloud

Cloud User

Ema atıyordur.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Özel saatlerde çıkan emayı alıp kullandığınızda karşı taraf bi süre size saldıramaz tekrar tıklayıp saldıracaktır.

İyi forumlar

5. ema ne oluyor onu anlatabilirmisiniz ...

6. KARANLIK

KARANLIK User

.EMP-01:Ema attığınızda rakibin lazer kilidi bozulacaktır ve 3 saniye boyunca size ateş edemez.Saldırıya devam edebilmesi için sizi tekrar işaretlemesi gerekir.Ema bombasının diğer özelliği ise menzili içindeki tüm kamufleleri bozmasıdır,eğer siz kamufle iseniz attığınız ema için kendi kamufleniz açılmaz.

Ema bombasını attıktan sonra tekrar kullanabilmek için soğuma süresi gerekir bu süreyi kısaltmak için Mayın Turbo CPU,Vip veya her iki kombinasyonu kullanabilirsiniz.

Thread Status:
Not open for further replies.