Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _ManOfSteeL_ tarafından 7 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LİNK HATALIDIR !!! ekıpmanım acılmıyor

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Dün resetten sonrada/ şuandada ekipmanlar kısmına sorunsuz olarak erişebiliyorum. Çerezlerinizi ve geçmişi temizledikten sorna girmeyi deneyiniz. Flash player ve java uygulamalarının son sürümlerinin mevcut olduğundan emin olunuz. Farklı tarayıcılardan denemeyide ihmal etmeyiniz.

Sorun gerekli yerlerede ayrıca iletildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

3. papatya modum sistem hatası var bilgisayar hatası değil aynnı bilgisayar üzerinden alman server hesabımda soru yok türkiye server hesabımda ekipman sorunu devam ediyor başka bir arkadaşımda benim bilgisayarımdan sorunsuz hesabına girebiliyor sporta yönlendirin şikayeti olanları lütfen

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

diye önceki mesajımda belirttim. Konu teknik ekibe iletildi. Şuan TR serverında denemelerim sonucunda sorun yok gözüküyor. Dünden beride hiç yaşamadım.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.