Destek yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Iνєяѕση tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle forum ailesine selamlar forumda yeniyim ve 6 yıldır bu oyundayım reload dan sonra okul nedeniyle bırakmıstım ve yeniden baslamaya karar verdim sizden izlemem gereken yol hakkında bilgi istemekteyim oyun kökten değişmiş ilk olarak ekipmanlarım söyledir GOLİATH Enforcer Bastion Solace Exalted tasarımlarım var enforcer kullanmaktayım full lf3 5 lv full bo2 5 lv 4 level bir pet im var, 4 flax 3 iris onlarada koyabileceğim lf 3 ler hazır argelerim su sekildedir
    skylab 7-14 arasıdır uri çekebilirim droid confi lerinden 2 tane 1m crelik vardır ortalama x1 le 3600 vurmaktayım şu anda ilk arge sonra lf4 ve gg ler üzerine gitmeyi düşünüyorum bu konuda sizlerin fikirlerini almak isterim iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Kasım 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bugün bir kaç konuya da aynı önerilerde bulundum size de farklı bir şey yazmıcam belki size de mantıklı gelecek ve yapacaksınız.

Güçlü olmak adına şunlar yapılabilir geminize full elit hız takarak kutu toplayabilir katlayıcıda alırsanız pvp haritalarında hem uri hemde gg toplayarak gelişim sağlayabilirsiniz bence biraz erken hemen herşey olmuyor ama zamanla hem apis Zeus hemde LF4 yaparak güçlü vurabilirsiniz

Diyelim ki arge yaptınız ve 23 argeniz var kutu argesi yapmak isterseniz aşağıdaki düzeni yapabilir ve hatta credi biriktirmek isterseniz bu dizilimi yapabilirsiniz hem katlayıcı hemde arge dizilimi ile farklı miktarlarda uri biriktirebilirsiniz tahmini olarak günde 20,000 uri toplasanız 10 günde 200,000 uriniz 30 günde 600,000 uriniz ve bunun yanında kapı açmak için gg leriniz olacaktır şimdi birde oyun bizlere cephane kısıtlaması da yapmadığı için daha fazla elit lazer ve roketiniz olacaktır.

Ve gelişme adına topladığınız gg ler ile zeta açamalı ve hem urisi olsun hem havoc tasarım şansınız olsun hemde verilen kutular ile zeus gününde şansınızı deneyebilirsiniz.

Kısa zaman yani 3 yada 4 ayda standart üstü bir gemi yapabilirsiniz kazandığınız urileri ister ganimet anahtarı alarak da değerlendirebilir özellikle Zeus gününde açarsanız hem apis hem Zeus hemde LF4 bulma şansınız olacaktır.

Şuan benimde kullandığım arge dizilimi bu şekildedir(23 arge) isterseniz credi olarak dizim yapabilirsiniz.

Farklı bir yol izleyerek kısmet 2 argesi için ise bu yol izlenebilir

gemi gövdesi 1 2/2 depocu 5/2 kısmet1 2/2 gemi gövdesi2 3/2

bağlayıcı ışın 5/5 kalkan sıklığı 5/5 bağlayıcıışın2 5/5 yanıltma1 3/3 kelle avcısı2 3/3 kısmet2 3/3

Gelişim için farklı metodlar uygulanıyor olsa da kutu toplamak hem zaman hem ggi,credi,cephane,uri için en ideal olanıdır hem skylaptan gelecek sepromu geminizde biriktirebilir hemde lazerlerinizde elit mermi stoku yapabilirsiniz

Yok ben bunları yapmam yapamam derseniz leonov ile eski haritalarda kasılabilirsiniz.

3. bende bu şekilde düşünmekteyim ama ben gg leri,apis zeus felan 4-5 ay içinde tamamlayıp savaşlara girmeyi düşünüyorum argeleri savaş üstüne kullanacağım bu gemiyle günde 7-12k uri 6m kadarda cre toplamaktayım

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Savaş argesi istiyorsanız mayınlar ikinci planda gelir ilk olarak darbe puanınızı güçlendirmelisiniz.

Klasik 24 arge dizilimi yapabilirsiniz.
    Gemi Gövdesi I = 2/2
    Mühendis = 1/5
    Kalkan Enerjisi = 5/5
    Kelle Avcısı I = 2/2
    Gemi Gövdesi II = 3/3
    Kalkan Sıklığı = 5/5
    Ayarcı = 3/5
    Kelle Avcısı II = 3/3

Keyifli Forumlar

5. argeyi hem sıfırla felaket bir arge yapmısın söyle yap gemi gövdesi 2/2 ambar1/5 kalkan enerjısı 5/5 kelle avcısı 2/2

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.