YARDIM!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BunDesign tarafından 10 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BunDesign

BunDesign User

Kelle avcısı I ve kelle acısı II vuruşu % kaç arttırıyor yardım.

2. Kelle Avcısı I yeteneğine 1/2 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %2 daha fazla hasara neden olacaktır 1. Arge Puanı verebilmek için 100.000 credits ve 100 semprom harcanır

Kelle Avcısı I yeteneğine 2/2 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %4 daha fazla hasara neden olacaktır 2. Arge Puanı verebilmek için 200.000 credits ve 200 semprom harcanır.

Kelle Avcısı II yeteneğine 1/3 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %6 daha fazla hasara neden olacaktır 1. Arge Puanı verebilmek için 1.000.000 credits ve 1000 semprom harcanır

Kelle Avcısı II yeteneğine 2/3 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %8 daha fazla hasara neden olacaktır 2. Arge Puanı verebilmek için 2.000.000 credits ve 2000 semprom harcanır.

Kelle Avcısı II yeteneğine 3/3 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %12 daha fazla hasara neden olacaktır 2. Arge Puanı verebilmek için 3.000.000 credits ve 3000 semprom harcanır.

Kelle Avcısı I ve II yeteneğini tamamladığınızda lazerleriniz daha kalın görüntüye bürünecektir.

3. Merhaba ,

Cevap veren üyemize teşekkürler.

Kelle Avcısı I > Toplam olarak %2+4
    Kelle Avcısı II > Toplam olarak %6+8+12

Yani toplam olarak %12 artış olacaktır.

İyi forumlar.

4. Heterodox

Heterodox User

%16 olmuyor mu hocam yüzde 12 kelle 2den yüzde 4 kelle 1den ?

5. Merhaba ,

Kelle Avcısı I :
    1/2 olunca %2
    2/2 olunca ise %4 etki oluyor.

Kelle Avcısı II :
    1/3 olunca %6
    2/3 olunca ise %8 etki oluyor.
    3/3 olunca ise %12 etki oluyor.

Yani toplamda %12'lik artış oluyor.

İyi forumlar.

6. Heterodox

Heterodox User

kelle avcısı 1 2/2 yüzde 4
    kelle avcısı 2 3/3 yüzde 12
    12+4 16 olmuyor mu

7. Merhaba ,

Hayır karıştırmayın tekrar yazayım ;

Kelle avcısı 1'e 1 arge verine %2 / 2. arge'yi verince %4 artmış oluyor.
    Kelle avcısı 2'e 1 arge verine %6 / 2. arge'yi verince %8 artmış oluyor. / 3. arge'yi verince %12 artmış oluyor.

İyi forumlar.

8. Heterodox

Heterodox User

ben hala anlamadım
    kelle 2ye 3.yü verdik yüzde 12 kazandım burdan
    kelle 1den de yüzde 4 vardı

9. Merhaba ,

2 + 4 / 6 + 8 ve en son arge'yi verince %12 olmuş oluyor. İlk'inden %4 ikinci'sinden %12 toplamda %16 yapar değil toplamda %12 oluyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.