YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ali-cenk-cenk tarafından 17 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bn 31 lf3 27 bo2 8 ırıs 15 arge en az 4 k vuruyorum (havoc,herkul yok).Bnde gamma beta ve alpha kapıları acık.Alphadan gelen urılerle arge mı yapıyım yoksa lf3 lerımı gelıstırıyım yada lf4 gorevını yapıp lf4 u gelıstırıyımmı ? Şimdiden tesekkurler.
     
  2. ANKARALI

    ANKARALI User

    Merhaba,

    Ben şahsen ya lf4 gününde kutu açmanı yada arge yapmanı öneririm

    İyi oyunlar ...
     
  3. .SİHİRBaZ.

    .SİHİRBaZ. Guest

    Merhabalar,

    Öncelik olarak ar-ge nize önem veriniz ondan sonra alfa beta yapmak yerine zeta kapısı yaparsanız daha çabuk gelişirsiniz. Zeta kapısından gelen anahtarları zeus gününde açarsanız hem lf4 hemde apis ve zeus parçalarını tamamlama imkanınız olur.

    Keyifli Forumlar
     
  4. Rehber

    Rehber Guest

    Merhaba,

    Geminizdeki LF3 sayıları iyi gibi.Bundan sonra LF3 yerine LF4 lerinizi ve Droitlerinizi geliştirmenizi tavsiye edebilirim.

    İyi forumlar.
     
  5. Merhaba ,

    Forumda üyelerin görevlilerin kullandığı mesaj formatını kullanarak mesaj yazmaları yasaktır. Lütfen bu konulara dikkat edelim.

    İyi forumlar.
     
  6. KARANLIK

    KARANLIK User

    Merhabalar

    Bana kalırsa argeniz düşük kalmış bence argenizi geliştirmelisiniz.24 arge dizilimine göre ilerletebilirsiniz argenizi.

    İyi forumlar
     
  7. Alpha beta gamma zaten acık Fm bey sonra zeta yapıcam ve tesekkurler fikirlerınız ıcın
     
  8. .SİHİRBaZ.

    .SİHİRBaZ. Guest

    Merhabalar,

    Konunun kilitlenmesi uygundur.

    Keyifli Forumlar
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.