Destek Yardıma ihtiyacım var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BŁΛCΚ_ΣΛGŁΣ tarafından 18 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 12 seviyeyim ve 2 adet lf3 lazerim bulunmakta. hangarımda goliath,vengeance,leonov bulunmakta. Şu anda leonov kullanmaktayım. ekipmanları fullemek ve uridium u nereye harcamam gerektiği konusunda yardıma ihtiyaç duyuyorum. 3. seviye pete sahibim. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Uridiumunuz ile öncelik olarak irislerinizi almalısınız.

İlk 4 irisi uridium ile alıp kalan 4 irisi de açık arttırmada kredi ile alın.

LF-3'lerinizi tamamlayana kadar SLL-02 lazeri tercih edebilirsiniz.

LF-3'lerden önce kalkanları açık arttırmadan almanızı öneririm.

x-1, x-2, x-3 ve x-4 haritalarında Leonov kullanmanız avantaj olabilir.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. Öncelikle bu kadar kısa sürede dönüş yaptığınız için teşekkür ederim moderatörüm. lf3 leri tamamlayana kadar hangi haritada leonov ile kredi kasmamı öneriyorsunuz, hangi canavarları kesmeliyim sizce?

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz, görevimiz. :)

Yeni haritada kasılmanız şu an için biraz zor olabilir. Eğer grup bulabilirseniz yeni haritalardaki NPC'lerden kesebilirsiniz.

Tek oynuyorsanız x-3 ve x-4 haritalarında kasılabilirsiniz.

İyi forumlar

5. İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum ve iyi akşamlar diliyorum moderatörüm. Konuyu kilitlemenizi de rica ediyorum.

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Biz Teşekkür Ederiz.

Konunuz isteğiniz gereği kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.