Yardımcı Olabilir misiniz?[acil]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EFADiamond tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFADiamond

EFADiamond User

Selamun aleyküm

Oyunda 17 level 24 arge 8 iris 1 havoc 3 hangar gemim var ama para yatıramadıgım için sıkılıyorum.Tavsiyesi olan var mı ?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Eğer oyunda birlikte oynadığınz arkadaşlar veya klan toplulugu yoksa sıkılabilirsiniz :) Size tavsiyem arakadaş edinin oyunda veya reel hayattaki arakadaşlarınızla beraber oyunu oynamanız sıkılmanıza çözüm olur. Beraber hareket ederek planlar kurarak oyundan zevk alabilirsiniz. :)

İyi Forumlar.

3. EFADiamond

EFADiamond User

teşekkürler
    daha farklı şeyler istiyorum

4. Selamlar;

Darkorbit bilindiği üzere savaş oyunu diye geçiyor fakat hesablarımızın çok güçlü ve sağlam savaşabilmesi için belirli bir seviyeye gelmesi gerekiyor ve bu geçen zaman sıkıcı olabiliyor.Bunun için oyun oynarken farklı işler yapmanızı tavsiye ederim.Örn. yaratık keserek kasılıyorsanız 1 saat,sonraki yarım saat pwp haritalarına çıkıp veya düşman şirketin haritalarına gidip kendi seviyenizdeki oyuncularla savaşabilirsiniz.ben bu şekilde oynuyordum ve oynarken hiç sıkılmıyordum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.