Duyuru Yardımcı Olabilir Misiniz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve anakin5555 tarafından 7 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anakin5555

anakin5555 User

Şİfrem KÖTÜ ELLERE GE.Tİ VE DURMADAN EHSABIM KULLANILIYOR SUPORTA SÖYLEDİM CEVAP VERMİYOR YA DA POLİS RAPORU VE KİMLİK İSTİYOR BUNLARI VERMEM İMKANSIZ SIFRE DEĞİŞEMİYORUM EHSABTAKİ EPOSTA KALICI OLARAK KAPALI NAPcam!

2. OA-93

OA-93 User

1-) Şifren Nasıl ve ne gibi bir durumda onlara gitti.
    2-) Support adminleri şöyle bir soru soracaklardır ( gerekli incelemeleri yapmak için hesabına girmemizi onaylıyormusunuz ? ) şeklinde bunu onayla gerekli IP adresleri incelenecektir ve üzgünümki hesap çalmaya teşebbüs kural ihlali yüzünden hesabın sınırsız bir şekilde kapatılacaktır çünki adminlerin elinden birşey gelmeyecektir şifre değiştirme yetkileri yoktur en azından şöyle pozitif düşün hesabın kapatılırsa o hesap ne sana nede ona kalacaktır uzun lafın kısası herşekilde hesabın kapanacaktır tabi bunu adminlerimiz daha iyi bilirler bir adminin cevap vermesi dileğiyle birde umarım hesabın kapanmadan bir yolunu bulup sana geri verilmesi dileğiyle iyi günler.

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Hesabınızın bir şekilde size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor. Aksi taktirde support ekibi size yardımcı olamaz. Buradan forum ekibi olarak size yardımcı olamayız. Lütfen support ekibi ile iletişimde kalınız.

Büyük harfle yazmak forum kurallarına aykırıdır. Tekrarı halinde ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar...

4. anakin5555

anakin5555 User

suport kimlik ve polis raporu istiyor
    neyse kapansın yeterki onun elinde kalmasın istiyorum ben oyunu bıraktım yoksa

5. Prophecy

Prophecy User

ben de merak ettim, nasıl başkasının eline gidebiliyor.

6. anakin5555

anakin5555 User

şifrem çok basitti değiştiremedimde hesapta kalıcı olarak kapalı bir eposta var kırmışlar şifreyi
    suport cevabta kimlik ve polis rapru olmadan hesabınızda bir işlem yapamayız dedi

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

bu işte bir iş var o_O

8. Prophecy

Prophecy User

Şifreni birilerine vermediğine emin misin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.