Yardımcı Olabilirmisiniz.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Enes__7701 tarafından 28 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Enes__7701

Enes__7701 User

Ben 8 irisim 15 lf3 10 arge (306k can var) pet kami 1 var Ben 10 arge Can 306k Ben bu şartlarla Alpha Kapısını yapabilirmiyim Yardımcı olursanız teşekkür ederim... :)

2. kaansakal

kaansakal User

lf3lerin hepsini irislere koy çok vur kristallinlere gelene kadar besleme gerekmez kristallinlerde besleme yap,yaratıkları tamamen kesme canını azalt onlar köşelere gitsin sen kovalama sonra toplu temizlik yaparsın.nolur nolmaz diye kapıya girerken 10-15k x2 ile gir.Zorlanırsan atarsın.
    İlk 5 bölümü rahat yaparsın.6.sı kristallin onları geçince sibolarda hiç zorlanmazsın.7. sibelonit onda da kristallinlere yaptığın taktikleri yap.Kristallonlar çok zorlamaz ama yine de tedbirli gir.Son bölüm protegitler.Onlara girerken mutlaka elit cephane ile gir.(10kx2 veya (mümkünse) 5k x3 ile gir) Protegitleri yaparken zorlanırsın belki.Onları yaparken direkt elit cephane ile başla.Sayılarını bir anda indir.
    Kısaca:Tüm yaratıkları kaçarak kes,köşelere gönder,canını fulle,köşedekileri temizle,her ihtimale karşı elit cephanesiz(min 10k x2 ) kapıya girme

Enes__7701 bunu beğendi.
  3. Enes__7701

Enes__7701 User

onları köşeye çekince noluyor?

4. kaansakal

kaansakal User

onlardan kurtuluyorsun.Onlar köşede kesilmeyi bekliyor ve sana vuramıyor.Daha sonra ortadakiler bitince gidip onları kesiyorsun.Yani şöyle ki:
    Normal haritalarda yaratık keserken bu yaratığın canı azalınca kaçmaya başlıyor ya bu durum kapıda olunca köşelere kadar kaçıyor.Buna da köşeye gönderme-çekme-yollama deniyor.

5. Enes__7701

Enes__7701 User

Hmm saol suanda 5k x2 var zaten kapı bitene kadar 10 15 olur

6. kaansakal

kaansakal User

dediğim gibi kristallinlere kadar zorlanmazsın o zaman kadar alışverişten x2 al veya kristallinlere kadar geldikten sonra kapıya 2 gün ara verip 5-3e git pala topla gg bas x2 x3 vs kazan.
    Tabi ki bunlar her ihtimale karşı olan tedbirler sadece.

7. Enes__7701

Enes__7701 User

Kristallinlerden korkmuyorumda sibodan büssürü geliyo

8. kaansakal

kaansakal User

20 sibelon geliyor olması gerek.(1.5 senedir oynamıyorum dolayısıyla son kapımı 1.5 sene önce yapmıştım yanlış olabilir :))
    Ve sibelonlar çok yavaş yaratıklar.Vur-kaç taktiği ile 1ini keser tamir olursunuz.Dediğim gibi köşelere gönder-tamir ol-köşeleri temizle.

9. Enes__7701

Enes__7701 User

Eyw çok teşekkürler çok işime yariyacak.

10. kaansakal

kaansakal User

Rica ederim her zaman :)Taktiği unutma:
    Tüm yaratıkları kaçarak kes,köşelere gönder,canını fulle,köşedekileri temizle :)

11. Enes__7701

Enes__7701 User

:)

20k x2 yaptım 5k x3 var 33 parça :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Aralık 2013
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.