Yardımcı oluranız sevinirim U nasıl harcamalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 6 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemim 17 ARGE cerrah goliath tasarımı mevcut 8 iris 1 adet hercules diroit tasarımı mevcut full lf 3 full ekipman jeneratörler mevcut 16 levelim. elimde 472.000 U var , ve gamma kapısını bitirmeme az kaldı( ordanda gelecek uridium 60 U felan ) petim 8 level yalnız kamikaze 2.seviye onuda 3.seviye yapmam lazım farkındayım ve diorit uçuş düzenlerim yok henüz. elimde uridiumlu alışverişlerde %30 indirim paketi mevcut yani ona göre hesaplayıp yardımcı olursanız yapmam gerek şeyleri .. Not henüz Gamma kapısını bitiricem Alpha yı tamamladım daha önce sadece

Yapmayı istediğim şeyler ;

Diminsher , Venom gibi tasarımlara gitmek mi , ne kadarını argeye yatırmam gerekli , ve diroit uçuş düzenlerinden 2 adet almak istiyorum hangilerini almalıyım nasıl değerlendirmeliyim bu uridium u ?

2. elinde hiç ganimet anahtarı varmı acaba onuda yazarsan başka şeyler söylebilirim. ayrıca diminisher venom gibi tasarımlara uridium verme derim ben. şuan çift gg ödülü oldugundan zeta yapman cok işine yarayacak ben 85 90 k ya zeta açıyorum 55 k falan geri geliyor zaten ayrıca 50 tane ganimet anahtarı 100 log disk geliyor. eğer yapabilirsen zetaya bas derim hepsini kami 3 al kalanını zetaya bas derim ve ayrıca % 50 şeref ve tp alırsan rütbede kasarsın.

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Öncelikle sizinde dediğiniz gibi 3 level kamikaze ve uçuş düzeni almalısınız.

Bunları indirim zamanlarında almanız daha az uridium harcamanızı sağlar.

Zeta yaparak hacoçlarınızı fullemeye başlayabilirsiniz.

Özel günlerde ganimet sandığı açarak lf4 - apis ve zeus parçası bulma şansınızı arttırabilirsiniz.

Ve son önerim etkinlik takip ederek dağıtılan indirim kodlarından kazanabilir ve bu saydıklarımı çok daha cazip uridium miktarına alabilirsiniz.

İyi forumlar

4. Anladığım kadarıyla sen gammanin son bölümlerine gelmişine bu yüzden Kesinlikle güve uçuş düzenini almalısın Yoksa kapıyı yaparken sıkıntıdan patlarsın:D ek olarak burgu uçuş düzeni de almalisiniz. Sakın özel tasarimlara uri vermeyin cerrah gayet yeterli arge artirmani tavsiye edrim kalan uri ile de

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Argenizi 24 e göre ayarlayıp,daha fazla vuruş gücünü elde etmelisiniz.

Zeta kapısına yönelip Havoçları fullemeye çalışırsanız,geminizin gelişmesi kısa sürede olacaktır.

Keyifli Forumlar.

6. Zeta kapısı galaxy gates te yaklaşık kaç uridium a açılıyor bilginiz varmı ?

7. kateksis

kateksis User

suan en fazla taş çatlasın 55k. yani bi kapıdan en fazla 7-8k zarar ederek.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılardan aldığınız parçalar,şansınıza bağlı olarak değişmektedir.

Fakat daha önce arkadaşların yazdıklarına göre 1500-1700 gg arasında açılmaktadır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.