Yardımcı Olurmusunuz..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Goldsteik tarafından 27 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Goldsteik

Goldsteik User

2 tane sorum olacak,
    1) Düşman bulucu modülü 3.seviye ile kaç radar protokolüyle x-7, x-6 haritalarında taştan kapılara kadar göre bilirim.
    2)Yeni çıkan Tartarus gemisi nasıl gemi kasılmada vb. yararı var mı? özelliği açıkken %5 hasar azalması çok etkiliyor mu?

2. *Mahzen*

*Mahzen* User

Merhaba,

Bende 8 tane var haritada baya geniş yerleri görüyor düşman bulucu açıkken.

Tartarus gemisi iyi bir gemi şuan ama kasılmak için gemiye bağlı tabiki de.

İyi forumlar

3. Goldsteik

Goldsteik User

Ne kadar genişlikten bahsediyorsunuz yukarıda bahsettiğim alan kadar mı? Gemim; full lf3, bo2 ve elit hız var. 4 havoc, 21 arge, 8 iris(gelişmemiş) sizce tartarus almam yararlı olurmu

4. 12 tane tak x-6 da taşa uzak olan porttan anca ıce yi bulabildim taşın az ilerisindeydi.

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle eğer tartarus alırsanız, kesilmemeniz adına, yararlı bir gemi olur.Ancak düşman kesme ve kasılma anlamında aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Yani mükemmel bir artı bekliyorsanız eğer, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz anlamında söylüyorum.
    Bu arada %5 de çok büyük bir rakam değil.100.000 vursanız 95.000 vuracaksınız.
    Ki zaten kasılırken x1-x2 gibi lazerler kullanıldığı için, çok büyük bir fark görülmeyecektir..

Tam olarak ne kadar alan görebileceğinizi tam olarak söyleyemeyiz ancak örneğin ice köşelerden daha da içerilere, portallardan da ilerilere gidiyor o yüzden ice biraz problematik olarak ama 8 protokol sonrası normal haritalarda işinizi görebilir.Ancak 4-5 haritası için tavsiyem 12 protokol.

İyi forumlar.

6. Goldsteik

Goldsteik User

Kasılmada aegis elite kullanıyorum tartarusu goliath yerine kullanmayı düşünüyorum neticede sadece 1 lazer ve %5 hasar farkı var, %5 çok değil diyorsunuz goliath ile kaçma şansım olmuyor (cerrah ve pusat baskın yapanların çoğu) tartarus ile kasılırken kaçabilirim diye düşünüyorum, radar konusunda da 8 9 tane yeterli olacağı kanaatindeyim.
    Tartarusu goliath yerine kullanmak mantıklı mı ve son olarak tartarus özellikleri ilerideki zamanlarda kısıtlanır mı? (öyle bi duyum aldım) gerekli cevaplar verildikten sonra kilitlenebilir.

Konu Kilitlenebilir, yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

7. *Mahzen*

*Mahzen* User

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.