yardımcı olurmusunuz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sampson tarafından 27 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sampson

Sampson User

8 iris 31 lf3 bo2 hız tamam pet var 8 level ama modül yok uçuş düzenim yok 140k uri var kredilerimi ve urilerimi nerelere kullanmamı önerirsiniz ve aegis almam yararlı olurmu arge 4 var birde birleştirden sentinel almam içi bir tane hibrit işleyici eksik 40k ona vermem mantıklımı

Son düzenlenen: 27 Ekim 2016
  2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Aegis kasılmak için çok güzel bir gemidir almanızı tavsiye ederim.

Ayrıca Uridiumunuz şuan harcama yapmak için az biraz daha kasın ve indirim günlerini bekleyip eksiklerinizi tamamlayın.

Ayrıca Petinize Seviye 3 kamikaze alabilirsiniz bide VİP varsa cubikonda filan çok güzel kasılırsınız.

İyi forumlar.

3. Sampson

Sampson User

birleştirden sentinel almam içi bir tane hibrit işleyici eksik 40k ona vermem mantıklımı sizce

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Aslında almamanız daha iyi çünkü hibrit işleyici yeşil korsan ganimetlerinde de çıkıyor uridiumlarınızı günlük dosyasına ve diroit uçuş düzenlerine harcamanız daha hayırlısı olur tabi bunları yaparken indirim günlerinde yapın yoksa çok zarar edersin.

İyi forumlar.

Z€£Z€£€[ALEM] bunu beğendi.
  5. Sampson

Sampson User

1 aydır bekliyorum bir tane şeye indirim gelmedi ne zaman gelicek bu indirimler

6. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Bu konuda benim de bilgim yok merkez ekip süpriz olarak getirdiği için bilemiyoruz.

Ama umarım yeni ay da indirimleri getirirler :)

İyi forumlar.

7. TinyKnight

TinyKnight User

sentiniel için onu alman serverine bağlı ama sabırlı ol bence. Biraz daha uri kas 21 arge için dosya indirimini bekle açık arttırmadan aegis al bende aegis aldım şimdi dosya indirimi bekliyorum.Aegis talon keserken çok işe yarıyor oturduğun yerden yetenek basarak talon kesiyosun dönmene gerek kalmıyor.

8. Sampson

Sampson User

indirimde bütün uriyi arge yatırıp aegis alıpmı takılıyım kapı için yatırım erkenmi diyosun yani

9. TinyKnight

TinyKnight User

bence çok erken aegis ve argen olmadan zor yaparsın argede kalkan sıklığını 5e5 yapınca daha rahat kapı yaparsın kapıyı ggyle yap zaten ortalama bir ggyle alfa ve betayı açarsın ordan gelen uriyide gammaya basarsın kafan rahat olur.
    edit: ya da alfa betayı açtıksan sonra gelen uri ve biraz ggyle indirimli günde zeta açarsın

10. Sampson

Sampson User

anladım bir dükkana indirim gelse zaten arge için ne zamandır hiç birşeye indirim gelmiyor

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İndirimler sistem tarafından belirlenmektedir.

Takipte kalmalısnız.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.