Yardımcı Olurmusunuz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RΛ¢ØN™»C★« tarafından 19 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese kolay gelsin ve iyi oyunlar :)

1 yıldan fazladır oyuna girmiyorum 10 gündür felan çözmeye çalışıyorum fakat aklımda bir-iki soru var.

Bende şuan eksik olan Spartan-Cyborg-Lf4 hyperplasmoid

Cyborg için acele etmiyorum. İlk hedefim Spartanları fullemek ben yanılmıyorsam bu droit tasarımları 10 tane takılı olduğu zaman
    İstatistiklerDeğer
    Hasar%10
    Kalkan Bonusu%10
    HP Bonusu%15
    Gibi bir değer ortaya çıkıyor.Benim sorum şu; ağır konfiye dizdiğimiz zaman (droitlere de 20 tane lazer koysak) jenaratörlere 15 kalkan koysak bu ''kalkan bonusu''ndan faydalanabilirmiyiz?''Eğer öyleyse ağır spartan hız herkül donatıcam'' Yoksa
    droitlere kalkan koyduğumuz taktir demi geçerli olur?

İkinci sorum:

Lf4 hyperplasmoid Bildiğim kadarıyla geliştirilmiyor (212 Hasar) bonusu var yani normal bir ''lf4''ün 16 seviye(212 Hasar) değeriyle aynı fakat %0.5 oranda hp bonusu sağlıyor. Ben bir kaç video izledim. Ama sanki bana normal geliştirilmiş lf4 yine de daha fazla hasar veriyor gibi geldi? Sizde ben mi yanılıyorum ve Lf4 hyperplasmoid tamamlamalımıyım? Yoksa hiç uğraşmayım mı?

Şimdilik bu kadar :)

2. Merhaba,

Spartan Diroitleriniz tam olduğunda kalkan bonusundan faydalanabilirsiniz ama kalkan takmazsanız çok faydası olmayabilir genede buradan inceleyebilirsiniz.

Geliştirmeli LF4 'ler Magma ,Hiperplazmit ve Yansıma olarak üç çeşiti vardır buradan içeriklerine bakabilirsiniz.

İyi forumlar..

RΛ¢ØN™»C★« bunu beğendi.
  3. MOD'um arkadaş şöyle sormuş ve ben de merak etmeye başladım; 10 spartan takılı olduğunda sadece diroitlerdeki kalkanlara mı etki edecek yoksa beraberinde gemidekilere de etki edecek mi ?

4. büyük olasılıkla sadece diroit olsa gerek

5. Diroit e etki ediyor gemiye vermiyor. Diroitlere ne koyarsan hasar %1 adet basi kalkanda %10 kalkan kople tamamlaninca ama tek tek aliraan her aldiginda hasar ve dp %1 artiyor set takiminda %5 dp ve %10 kalkan sadece diroit ici. Ornek 5 spartan varsa %5 hasar ve dp bonus olur tum diroitler fullenirse extra %10 kalkan ve +%5 dp

6. Merhabalar,
    1. soruna cevap olarak;
    - Kalkan bonusu veren Hercul ve Spartanlar geminin kalkan oranını artırmamaktadır. Yani geminin totalde olan kalkan değerini %15 artırmamaktadır. Kalkan bonusu driotlerinde bulunan kalkan değerini artırmaktadır. Yani driotlerinde 4 kalkan takılısı ise Hercul ve Spartanlar 4 tane kalkanın değerinin %10'luk artırır.
    2. Soruna cevap olarak;
    - Evet yeni olan Magma Sondası ,Yansıma Sondası ve Hiperplazmit geliştirilmiyor. Ama ilerleyen zamanlarda yeni LF4 geliştirme geleceği kanısındayım.
    Hangi LF4 tamamlamalıyım konusunda sana kendi düşüncemi belirteyim , kendi gemimde 17 Hp ve 10 magma bulunmaktadır. Savaşmayı seven biriyim. Burada hangisini kullanmak sana kalmaktadır. Ben strateji olarak full 2 hangar kullanıyorum. Vuruş yapmak için magmaları sayborga savunma yapmak için ise hp spectruma koyuyorum. Ama bana magma ve hp arasında kıyaslama yapmamı istersen magmayı tercih ederim.
    İyi forumlar.

7. Yardımcı olur musunuz?
    Soru ekleri ayrı yazılır. Düzeltebilirsen sevinirim. :)

Son düzenlenen: 21 Nisan 2018

8. Cümle sonuna nokta(.) :)

asifener1 ve carljhonson15 bunu beğendi.
  9. Cümle sonuna nokta koyunuz. :)
    Şeklinde olması gerekiyordu. Sizin yazdığınız takdirde anlatım bozukluğu olmaktadır. :)
    İyi forumlar. :)

10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Lütfen arkadaşımızın konusunu dağıtmamaya özen gösterelim. Dil bilgisi kurallarına buradan devam edebilirsiniz :)

İyi forumlar.

11. Merhaba,

...kurallarına buradan devam edebilirsiniz. :)

Konu ile ilgili olarak ben gerekli olan cevabı verdiğimi düşünüyorum. :)

Ama şu hataları görünce gözüm kanıyor. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.