yardımcı olursanız sevinirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KASIRGA_27 tarafından 27 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KASIRGA_27

KASIRGA_27 User

15.000 terberyum toplama görevi vardı ve bende bilmiyerek mavi olan atık kutularını topladım - -161.709.257 şeref puanı oldum bunu nasıl düzeltirim sizden ricam yardımcı olursanız sevinirim

2. Görevlerde eksi şeref düzeltme görevi mevcut oluyor şeref puanınız eksiye düştüğü zaman, tam olarak adını hatırlamıyorum ama bilen arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirler.

Başkasına ait kargo kutularını almamak için ise Ayarlar-Arayüz bölümünden 'Serbest olmayan kargo kutularını göster'in tick işaretini kaldırmanız yeterli.

3. Merhaba ,

Hedef Tahtası Ve Eksi Şeref Puanı Hakkında S.S.S

İlgili konuyu incelerseniz hangi durumlarda eksi ( - ) şeref puanı alırsınız öğrenebilirsiniz. Ayrıca biraz aşağı doğru inerseniz eksi ( - ) şeref kurtarma görevi hakkında bilgi bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.