Yardımcı olursanız sevinirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тя_кιѕѕΙσƒ∂ιє_тя tarafından 16 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben yakın zamanda 90.000 uri çekmeyi düşünüyorum gemim goli 3lf3 2tane 10luk kalkan 3tanede 7900itici jeneratör var yani anlicanız oyunu açtım biraz takıldım bastım krediyi gecenin bi vakti 1me goli aldım ekstraları düzdüm o kadar şimdi dedigim gibi 90.000uri (30k çekcem 3xle 90k olcak) çekicem ne yapmalıyım sizce?Bide 8tane flax var SERVER:TR2

Son düzenlenen: 16 Ağustos 2014
  2. İlk olarak Goliyi bırak Kesinlikel LEONOV al ev avantajlarıyla daha kolay kasılırsın x-3 ve x-4 de
    uriye gelecek olursak bence ilk olarak 2 adet iris al ikisi 36 k eder bide hangi serverdesin onuda yazarsan ona göre geri kalanını söyleyim eğer server ucuz ise yani lf3 ü 10-15 m e alabilirsen kalan uriyi arge ye ver yok eğer pahalı bi serverdeysen lf3 25-30 m e gidiyor ise lf3 al

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede leonov gemisine geçmelisiniz ve ev avantaj gücü ile daha rahat ve çabuk gelişim sağlayabilrsiniz çünki şuan yazdıklarınızdan çok eksiğiniz olduğu belli o yüzden serice kasılabilirsiniz ama bu ekipman ile goliaht size çok fazla gelecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.