Öneri Yardımınız gerek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΛШSØŦÐΞΛТH tarafından 24 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba herkese,

GOLİATH - ENFORCER TASARIM
    19 LF3 GERİ KALANLAR LF2
    12 B02 KALKAN
    17 7900 HIZ JENERATÖRÜ
    6 İRİS 2 FLAX DİROİD
    10 ARGE
    2. SEVİYE PET - KAMİKAZE - TOPLAYICI

Bu gemi ile sizce palladium toplayıp, skylabdan mı geçineyim yoksa kristallon kesip + skylab yapıp kapıyı daha sonraya mı bırakayım (veya başka fikri olan varsa yazabilir, acemiyim)

Şimdiden çok teşekkür ederim.

2. Arkadaşım bence full lf3 full bo2 full iris olana kadar kapı işine bulaşma Kristallon +skylab yap gözüne deyen avantaj kutularını topla skylabı fulle buarada kapı işine ondan sonra girersin şuan bu ekipmanla kapı yapmaya kalkan alphasan bile yapsan 80kristallin 80 sibelonit kesene kadar akşam olur :D
    Not:Zeta yapıcak düzeye gelince önerim kesinlikle bir güve uçuş düzeni al çoğu yaratık kalkanlı patlıyor ve kapılarda x2 harici elit cephane kullanma seprom beslemek sana kalmış hızlı yapmak istersen beslersin :)

senberk99 bunu beğendi.
  3. Peki teşekkür ederim yorumun için. Haklısın aslında, alpha bile çok uzun sürer. Şuan bana lazım olan credi o zaman.

4. Aynen öyle sana lazım olan credi 31lf3 16bo2 8iris seviyesine gelene kadar cubikondan çıkma derim credi az gelir ama kristallona nazaran uri tecrübe şeref fazla gelir :)Grup bulamassan kristallon dön ama tabiki :) zaten bu gemiyle 5-3 pala haritasına gitsen yanlış anlama ama yarım saat yaşatırlar seni en fazla düşmanların sıkmasına gerek yok peşine bi annihilator takılsa yeter 20k 20k sıkıyor :D
    Urilerini harcama petin 8 level olunca hammadde toplama 3 ve kamikaze 3 alırsan kamikaze ile başına üşüşen korsanlarıda hızlıca kesersin palladium toplamak için 2-3tanede 3.seviye radar protokolü alırsan yeter: ) argeyede sadece 13tane yaparsan senin için yeterli olur 60k fazla darbe puanın %25 fazla kalkanın olur sonrasını zeta açtıkça yaparsın :)

JΛШSØŦÐΞΛТH bunu beğendi.
  5. Tekrar çok teşekkür ederim, urilerimle arge açmayı düşünüyordum sizce yapmalı mıyım? Bu arada annihilator takılınca bi uçtan diğer uca kadar kaçınca peşimi bırakıyordu :). Fakat düşmanların ilk hedefi ben oluyordum genelde. (cubide her daim grup oluyor; server tr1)

6. Merhaba ,

Forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat edelim lütfen. Sanal ortamlarda tamamen büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına gelir ve hoş karşılanmaz.

İyi forumlar.

7. Unspoken

Unspoken User

Bende 18lf3 3iris sentinel var kalp uçuş düzeni 13bo2 8 arge iken zetayı çok rahat yaptım ben 2-3 saat sürdü elektrik kesintisi ile brlikte :D:D ve sadece son bölümde x2 kullandım. Sv de durumu bilmiyorum ben tr1 i braktığmda 5-x hharitalar yoktu :D:D ama bana 2-3 saatte sadece bi iki kişi skıyor. Kapı yap bence alpha yı geç tamamen vakit kaybı. Zeta kesinlkle daha kolay. Zetadan sonra ise epsilonu yap. Gemini o kadar küçk görme tamam çok iyi olmayabilir ama 1 iris gemiyle zeta yapıp videosunu koyanlar bile var :) zeta ve epsilonu birer kez yaptıktan sonra zetaya devam et derim ben.
    çok kazançlı bir kapı 25 kutu anahtarı 50günlk dosyası 35bin uri veriyor. Kapıyı btitene kadar zaten en az 10-15mil. Credi kasıyorsun 10k uri kasıyosn. al güve uçuş düzenini yardır zetaya bak hem havoc da cabası ;)

8. x1 le 45dkda çıkıyorum zetadan bumu çok kolay dediğin ? Not:beslemesiz aegisle
    Herzaman her yerde söylemişimdir 31lf3 16bo2 8iris seviyesine ulaşana kadar pet bile almayın bırak palayı kapı işine bulaşmayı zararlı çıkarsınız kardeşim kendi ağzınla söylüyosun 3 saatte çıktım diye hadi1 saat elektirik olmasa 2 saatte anca çıkarsın o gemiyle uğraş dur yanlış anlama seni küçük görmek gibi bi amacım yok fakat dediğim seviyeye ulaşana kadar pala toplamaya kapı yapmaya çalışmak zaman kaybı hiçbir şey kazandırmaz sizlere bende sizler gibi çok merak ederdim sabırla kasın geminizi ondan sonra kapınızıda yaparsınız palanızıda toplarsınız.

9. Merhabalar;

Siz kristalon kesip sürekli skylab ile hammadde sevkiyatı yapmanızı öneririz bu tamam.Amma illaki canınız sıkılacaktır bu zamanlarda ileriye yatırım olarak paladium toplayabilirsiniz veya pwp de kutu toplayarak galaxy gate biriktirebilirsiniz.

İyi forumlar...

10. Mod'um yanlış anlamayında bu seviyede gemi görsem palada kendi şirketimden olsa bile sıkıyorum ben okadar emek vericem gemi fullemeye adam gelicek yarım yamalak gemiyle burnumun dibinde petimin önünden pala toplicak hahah :D Kutu toplama konusunda size katılıyorum kasılmaktan sıkıldığında kutu toplayabilirsin kamuflaj ol geç 4-x kendi şirketinin haritasına önüne geleni topla :)

11. Merhabalar;

Herkesin bir oyun görüşü ve stratejisi var tabi paladiumda gemileri kesebilirsiniz o konuda bir şey diyemem fakat gemi ful olsada olmasada paladiuma ihtiyaç duyacaktır kapılarını açmak için.

İyi forumlar.

12. İllaki pala toplamak şart ama ben herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum ben 12tane radar protokolü almışım oto toplama 3 almışım 2.hangar almışım daha hızlı pala toplamak için adam daha gemiyi fullemeden gelicek petin önünden toplicak biraz gülünç ve birazda sinir bozucu birşey değilmi ?

13. Modum tamamen büyük harf kullandığım bir mesajımı göremedim, ilk mesajımda gemi özelliklerini vurgulamak amacıyla büyük yazdım.

Haklısın, kapıyı bitirebileceğimi bir çok konuda görmüştüm. Fakat üstadlar kapıya girişme diyorsa bir bildikleri vardır diyelim :).

Evet modum, haklısınız. Zaten en son buna karar vermiştim bende.
    Aslında sinir bozucu bir şey olabilir fakat modumun da dediği gibi herkesin bir oyun stratejisi var; isteyen istediği şekilde oynayabilir bu oyunu. Zaten ne kadar çok uğraşsa da sizin kadar toplayamayacak orası ayrı.

14. Merhabalar;

Başka sorunuz yok se konu kilitlensin mi?

İyi forumlar.

15. Kilitlenebilir, teşekkür ederim herkese.

16. Merhabalar;

Konu istek üzerine kiltlenmiştir.

İyi forumlar.

MKS-705 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.