Yardımınıza ihtiyacım var

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Yalnız1oyuncu tarafından 10 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba 45 arge ful spartan sayborga 20 oil kaldı 25 pro lazer ful geliştirme güzel bir gemim var suan gemimde 1 milyon uridum var elit cephanem x4 dısında az var x4 lazerim 4’5 milyon kadar var x2 ve sab 1 milyon küsür var argem savas seref yaratık argesi benim size sorularımsu şekilde 13 kararsız lf4 var bunları geliştirsemmi ? suan korsan görevlerim yarı yarıya yaptım elit cephane abg ve hades kapıları dısında nasıl kasarım benim bu hesapla nasıl ilerlemem lazım yardımlarınızı bekliuorum

2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Kararsız LF-4'leri geliştirmenize gerek yok, bunun yerine Prometheus lazerlerinizi tamamlayabilirsiniz. Zeta kapısı yaparak hem elit cephane biriktirir hem de eksik olan Prometheus lazerleriniz için ganimet anahtarlarını elde edersiniz. Bu süreçte 1 veya 2 Ar-Ge'yi de bedavadan kazanmış olursunuz.

İyi forumlar.

ŞahFD bunu beğendi.
  3. tesekkür ederim modum başka neler yapabilrim

4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Geminiz genel olarak iyi özelliklere sahip gibi gözüküyor. Bundan sonra belki PET'inizde bir eksik varsa bunları da tamamlayabilirsiniz.
    Kilitli lazer ve kalkan slotlarının açılması, lazer protokolleri ile hasarın arttırılması gibi...

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Eylül 2019
    ŞahFD bunu beğendi.
  5. petim 20 seviye 12 lazer 12 anti uzaylı 12 radar 12 kurtarılan mal 12 ambar protoklü ve lazer yeleri modül yerleri protokl yerleri komple acık sadece kalkanlardan 8 tane acık tüm modüllerde mevcut modum benim nasıl ilerlemem lazım bir oyun klavuzu gibi düşünün savasmayı sevmiyorum gemim ne kadar dolu ben o kadar mutluyum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Eylül 2019
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Korsan görevlerini bitirerek yükske miktarda Uridium kaznabilirsiniz. Akabinde 100 yeni görev serisine başlayarak hızlıca TP kazanabilir ve 24 seviyeye ulaşabilirsiniz. Kazandığınız Uridiumlarla eksik olan Prometheus lazerlerini brileştirmek için gerekli olacak Yeşil Ganimet Anahtarlı için Zeta galaksi kapısın yapabilirsiniz. Full Prometheus ve 24 seviye olduktan sonra RSB-75 cephanesi ve EMP-01 satın alıp, bir klana katılabilir ve kendinizi Mindfire için dönün büyük savaşların içerisinde bulabilirsiniz.

Dipnot: 1-2 aya kalmaz tüm cephanenizi bu savaşlarda dahi harcayabilirsiniz :p

İyi forumlar.

7. Güzel Cevabınız için Teşekkür ederim konuuyu kilitleyebilirsiniz keyifli Forumlar ^^

8. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.