Yardımınıza ihtiyacım var

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Yalnız1oyuncu tarafından 27 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhabalar 36 promethus ful geliştirme spartanlı bir gemim var sayborg yok hersey tamam sadece 3 tane hibrit işleyici eksik diğerleri tam
    hafif konfiye hercules dizmek istiyorum ne kadar mantıklı bilmiyorum suan elimde 600k uridıum var ve 3 k gg var ben bıu uri ve gg ile döngü halindr kaç kappa dönerim x4 lazeri ile seri döncem siCe mantıklımı siz olsaydadınız ne yapardınız ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Elinizdeki Uridium ve ekstra enerji ile tahminim 8-9 Kappa kapısını rahatlıkla dönebileceğiniz yönündedir. Birazcık şansla gereken 10 adet Hercüles droit tasarımını rahatlıkla toplayabilirsiniz. Bu kapıardan elde edeceğiniz yeşil ganimet anahtarlarını kullanarak eksik olan Hibrit İşleyici öğelerini rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. peki hocam bu hercüles yapmak sizce mantıklımıpeki gemide başkaneler yapabilirim elit vephanem var petim ful her prtokolden var savas sevmiyorum önereceğiniz birşeyler varmı korsan görevlerim cok az kaldı bu arada

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahsen ben Hafif konfigurasyonda Hercules kullanımından yanayım, 3. set için Hercules çıkarmaya çalışıyorum şu an :)
    Geminizin elit durumun daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz, yüksek miktarda RSB-75, insta kasabilirsiniz.
    Geminizde rütbe de kasabilirsiniz, epey meşakatli ve zor olsada deneyebilirsiniz bu süreci.

İyi forumlar.