Yardımınıza ihtiyacım var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eti_canga tarafından 11 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eti_canga

eti_canga User

LF3 FULL
    KALKANLAR HIZLAR FULL
    KAMİKAZE 2.SEVİYE
    8İRİS 1HAVOC
    1 LEONOV+1 GOLİATH
    KALP UÇUŞ DÜZENİ
    15 ARGE

ŞUAN SİZCE NE YAPMALIYIM KAPI YAP DERSENİZ HANGİ KAPIYI KOLAY YAPABİLRİM YARDIMCI OLURMUSNUZ?

2. Zeta en kolay kapı olmasıyla birlikte ZETA yapmalısın.Neden en kolay diyorsan alphayı yapamayıp zeta yapabilen çok kişi tanıyorum ve alphadan şikayetçi olan çok kişi var bende alphayı yapamadım zetayı yaptım lf4 havoc fullemek için devamm.
    Bence ZETA.

Yani kısacası palladiumla birlikte enerjiyi zetaya bas.

3. Merhaba ;

Forumda küçük harf kullanmaya özen gösteriniz.

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

4. Drowhake

Drowhake User

Yahu zeta çok zor gözüküyor.Nasıl olacak o iş ?

5. Siz merak etmeyin zeta kolay olacaktır olmasa bile x2 lazerle bitirebilirsiniz ve seprom beslemeyi unutmayın.

6. zeta neden kolay her bölümde 3-5 tane yaratık geliyo. alpaha krisler mesela 80 tane geliyo pc kasıyo zor gözüküyo. zeta yaparken çok sakin olacan en kolay kapı bnce zeta.

7. Prophecy

Prophecy User

zeta yapmalısın kardeşim

8. En güzel kapı zaten zeta sadece son dalgada iş ciddi olacak

9. zirve

zirve User

Blackghost dediğini yap şimdilik kardeş yolun başındasın.

10. ya arkadaşlar benim özelliklerim şöyle zeta yapabilirmiyim 2 kez alpha yaptım kamikazesiz hemde full değildim zorlanmadan yaptım özelliker şöyle

23 lf3

15 bo 2

15 elit hız

ekstralar full

8 iris biri 5 level

geri kalan lf2 ler 2 level

x2 cephanesinden 50 bin x3 15 bin x4 30 bin sab 50 15 bin elit roketler 900 daha iyi elit roketten 700 tane var enforcer tasarım pette kami 2 var ama vip yok sizce zeta yapabilirmiyim sabırlıyımdır pala topluyorum 2000 gg ye açılırmı ayrıca 5 er 5 er taktikli bascam 25 parça var şuan

11. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Dediğiniz gibi sabırlıysanız zeta kapısını yaparsınız ama kamikaze 3 ve vip liğiniz olursa zorlanmadan yaparsınız.

Keyifli Forumlar.

12. Yaparsın,Ayrıca 1500 gg de açılır diyorum.

Son düzenlenen: 11 May 2014
  13. erenalp95

erenalp95 User

peti alın kamikasenisi alın cok rahat yaparsınız beyler hiç bi sey zamanınısdan değerli değil

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.