Yardımlarınızı bekliyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jello06* tarafından 31 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jello06*

Jello06* User

Arkadaşlar merhaba, 2013 senesinde açmış olduğum hesabıma giriş sağladım ve darkorbite yeniden başlamaya karar verdim. Oyunu bıraktığım gibi bulamadım, baya bir değişiklilik var. Hafızamı tazelemem gerekiyor ve kafama takılan sorular var, sizlerinde yardımlarıyla aşacağımı düşünüyorum.
    - En hızlı şekilde Uridium ve Credits nasıl kasabilirim? (Gemim x1 ile 1,800-2,000 arası bir damage atıyor)
    -Skylab'dan seri şekilde nasıl credits kazanabilirim.

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Geminiz hakkında biraz daha fazla bilgi verseydiniz size ona göre fikirler sunardık.

Eğer Havoç eksiğinizi var ise onu tamamlayınız. Bunun için de Zeta kapısı şart zaten gelişmekte olan gemiler için en iyi Kapı Zeta dır.

Lf4 eksiğiniz var ise tamamlamaya çalışınız.

Arkadaşlarımızın da Fikirlerini de alalım.

iyi forumlar.

3. -Star-

-Star- User

Merhaba dostum,bir başka arkadaş için yazdığım eski bir mesajı kopyalayıp sana atıyorum şimdi.

Oyuna yeni başlayan biri skylabı geliştirmeye hemen başlamalı.Uzun zamandır oynadığını söylemişsin ama ben bilmeyen arkadaşlar için dengeli geliştirmeyi nasıl yapacağını aşağıya bırakıyorum;

Geliştirmeler aşağıdaki şekilde yapılacak,
    Sepromun seviyesi "n" olacak şekilde;

Temel Modül:n+5.seviye
    Solar Modül:n+5.seviye
    --
    Depo Modül:n+4.seviye
    --
    Prometium:n+3.seviye
    Endurium:n+3.seviye
    Terbium:n+3.seviye
    --
    Prometid:n+2.seviye
    Duranium:n+2.seviye
    Xeno:n+2.seviye
    --
    Promerium:n+1. seviye
    --
    Seprom:n. seviye

Bununla beraber açık arttırmadan ekstralar alınabilir,zaten açık arttırma fiyatları bayağı bir düşmüş durumda.

İrisleri tamamlayana kadar skylab sevkiyatlarını aksatmaman gerek,bunun üzerine x-3 haritasında mordon,boss mordon,saimon,boss saimon ve lordakia kesmeni veya 4-1,4-2,4-3 haritalarında kutu toplamanı öneririm.(Küçük yaratıklar büyüklere göre daha verimli uridium kasabileceğin yaratıklardır.Büyük yaratıklar ise credist açısından daha karlıdır.)Bu aşamada leonov gemisini tercih etmelisin (kendi x-1,x-2,x-3,x-4 haritalarında gemideki lazer ve kalkan gücünü ikiye katlar,roketler iki kat daha hızlı yüklenir,bunun yanında hp ve kalkan bonusu da vardır.).Sonrasında ilk irisini uridum ile satın alabilirsin,lazerlerini SLL-2 türünden satın almanı öneriyorum yalnız bu lazeri kullanırken pvp hasarın azalır belirtmeden geçmeyeyim.Kalkanları ve hız jeneratörlerini ufak ufak açık arttırmadan tamamlamalısın, bo2 için uridium harcamanı önermem.Bu süreç uzun sürecek,15 bo2 + 15 G3N-7900 tamamlayana kadar bu döngüyü tekrarlamalısın.

Sonraki süreçte goliath gemisine geçiş yapabilirsin, bu süreçte cubikon gruplarına katılıp eksik irislerini tamamlayabilirsin.(Son iki irisi almayabilirsin zeta kapısından gelen ganimet anahtarlarıyla şansın varsa birleştirmeden elde edebilirsin.)Sonrasında yapacağın şey galaksi kapısı tamamlamak.Bunun için paladium toplaman gerekecek.Yine uzun ve sıkıcı bir süreç olacak belirtmeden geçmeyeyim.

Yapacağın kapı öncelikle zeta olmalı,alpha,beta,gammaya bulaşma bile.Zeta kapısını pazar günü bitirdiğin takdirde ödüllerin bir kısmı ikiye katlanır ve alacağın ödüller şunlardır;
    (x2 Pazar günü tamamlanması dahilindedir!)
    48.272 ; Uridium (35.000 kapı ödülü+13.272 yaratık ödülleri)+25.878.400 credist
    25.000 ; UCB - 100 ( x4 Hasar ) Lazer Cephanesi
    200.000 ; Şeref
    6.000.000 ; Tecrübe Puanı
    100 ; Günlük Dosyası
    50 ; Yeşil Ganimet Anahtarı
    1 ; Kronos Kapı Parçası
    Bir defaya mahsus Zeta kapısı Yüzüğü
    2 adet Havoc droid tasarımı (İlk kapıda kesin olarak verilir sonrasında her kapı için Havoc çıkarma şansı %45'dir)

Havoclarını 10 adet yapana kadar bu döngü devam etmeli,biriktirdiğin ganimet anahtarları zeus altın ganimet gününde açılmalı.

Sonrasında Hercules droid tasarımını 10 adet yapana kadar bu uzun kapı serüvenin devam etmeli. Hercules tasarımınlarını tamamlayana kadar bu kapıdan bir miktar lf-4 kazanabilirsin,minimum 10-12 adet yakalayacağını düşünüyorum eğer x2 günü yaparsan.

Tabii bu kapıları yaparken günlük dosyaları birikecek, en yaygın 24 argelik dizilimi ekliyorum;

Sonraki hedef ise Spartan droid tasarımlarını tamamlamak olmalı.Bu sırada geliştirmelere başlayabilirsin.Önerilen sıralama ise; irisler,kalkanlar,roketatar,lazerler.

Spartan droidi hakkında;
    Tarif, Kronos Galaksi Kapısı %100 tamamlandığında verilir .

Montaj Tarifi

Montaj ÖğesiSpartan Tarifi*
    Hercules Tasarımı1
    Havoc Tasarımı1
    Bölünme225
    İnşa Etme Süresi10 Saniye
    Sadece bir Spartan tasarımının verdiği bonus;

İstatistiklerDeğer
    Hasar%1
    HP Bonus%1
    Bütün droidlerde Spartan mevcutken verdiği bonus;

İstatistiklerDeğer
    Hasar%10
    Kalkan Bonusu%10
    HP Bonusu%15
    Bundan sonra geriye oille birleştirilen gemiler falan kalıyor, syborg vs. vs.
    Karantina kapısı dönüp oil biriktirebilirsin,veyahut özel görevlerden,günlük girişlerden elde edebilirsin.

Peti yazmadım,ben genelde palladium için kullanıyorum. 1 adet 3. seviye hammadde toplayıcı ve 3 adet radar protokolü işimi görüyor.Ne kadar masraf mantıklı olur bilmediğimden pet konusuna değinmeyeceğim.

Herkese iyi oyunlar.

EFRASİYAB bunu beğendi.
  4. Jello06*

Jello06* User

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

5. -Star-

-Star- User

Rica ederim,aklına takılan bir şey olursa bu konu altından belirtebilirsin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.