yardımlarınızı bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MãTãÐØñ_ßℓã©к tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a sizden gemimi nasıl geliştireceğim hakkında bilgi almak istedim gemiye ne almalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda yardım ederseniz sevinirim gemimi özellikleri: goli 32lf3 2lf4 20 bo2 full hız 2 8 iris 24 arge kalp uçuş düzeni var pette kamikaze 3 oto yağma3 ve hammadde toplama 3 var gemimim özellikleri bunlar unuttuğum birşey varsa sorabilirisiniz gemide indirim paketi ve vip var indirim paketi olduğunda pala kasmıyorum hayliyle kapıda yapmıyorum sadece uridyum ve kredi kasıyorum fakat ne almalıyım nasıl bi yol izlemeliyim

2. yokmudur yardım edebilecek ?

3. -BoldMan-

-BoldMan- User

şuanda bana kalırsa, indirim pakedin varmış ve apisin yok sanırsam yazmamışsın, biriken urilerin ile birlikte kutu anahtarı alman ve kutu açmanı tavsiye ederim.

argelerin silahların iyi bir düzeyde, lf4 kutulardan yalkalama ihtimalin var, kapı yap demicem çünkü 1 kapıya harcayacağın uri baya maliyetli olur

4. Cubiye kamikazeyle dal. Günde en az 10k uridium rahat.

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

İndirim paketinizi iyi değerlendirmeniz gerekmektedir. Kastığınız uridiumlar ile anahtar alabilir veya uridium satın alıp ganimet anahtarı alabilirsiniz bu sadeye arkadaşların dediği gibi apis parçası bularak apisinizi şansınız var ise lf4 lerinizide fullemeye başlamış olursunuz.

Keyifli Forumlar.

6. Yardımlarınız için teşşekür ederim dediklerinizi yapacağım

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Gerekli cevaplar verildiği üzere konu kilitlenebilir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.