Yardımm Uriyi yanlışlıkla tr3 e attım tr6 ya gelirmi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve §ÅTÅÑÎC•VÅMPÎRÊ tarafından 5 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bugün mobil ödemeyle uri aldım ama yanlışlıkla tr3 e attım nolur bana yardım edin ne yapabilirim

2. Geleceğini sanmıyorum ancak yine de supporttan şansını deneyebilirsin burada kimse sana yardımcı olamaz :/

3. Teşekkür ederim ama niye gelmesinki ?

4. Şansını dene işte :)

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hangi hesaba uri çektiyseniz o hesaptaki geçerlidir ve çekilen uriyi farklı bir hesaba akataramazsınız.

6. -BoldMan-

-BoldMan- User

sakın yılma kardeşim, bundan 3 sene önce bigpointin korsan oyununda , bir tarayıcıda iki sekme açıktı,aynı server.da iki farklı hesap, bense kjarıştırıp x3 kaçıracağım diye arkadaşımın hesabını açıp onun hesbaından yaptıydım ödemeyi, epin idi 1m uriydi... support falan yazdım , yanlış atılan hesabın şifresinin bir kaç harfini ve oradan supporta bildirim göndermem gerektiğini söylemişti... epin kodunuda sormuşlardı, ıpler kontrol edin demiştim... art niyet yoksa oluyor kısacası... biraz uğraş... çok istisnai bir durum, sendende yollanan big numarasını ve hangi no dan atıldığını sorabilirler....

7. Merhaba ,

Konuyla ilgili olarak support ile iletişim kurun eğer yapılabilecek birşey varsa yardımcı olacaklardır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.