Yardımmm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve messimel tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. messimel

messimel User

25mbfs internetim var adil kullanım koşulları gereği internetim sınırsız ama mbfs hızımın 5 katı kadar download yapabiliyorum yani 125gb geçen ayın 25 inde bu kotayı aştım ve download hızım 1mbfs ye düşürüldü ve 5 gün boyunca oyun oynayamadım sürekli bağlantı kopuyordu bu ay da aynı şey olmasın istiyorum sizlerden darkorbit ne kadar download yapar grafikleri düşürünce yaptığı download ne kadar azalır bunları rica ediyorum

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu konuya sanırım bu tür sistem bilgilerini takip eden arkadaşlarımız yanıtlayabilir ben hiç takip etmedin ne kadar düşüceğini çünki,ben konuyu yeni başlayanlar kısmına alıyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız varsa size gereken yanıtları aktarabileceklerdir.

3. az az oyunu oyna guunde 1 sat bende kota aşıom hız duşuo ama herşey temizle sonra gir oyuna kota aşılmadn once oyuna gri oyna bbir nevi tarycı kaydedio ben bole yapıom tarycı alıştıgı şeyde sorun çıkarmıyor

4. messimel

messimel User

günde 1 saat oynamam da pek mümkün olmuyor kardeşim ya :D

5. Darkorbit adil kullanım kotasını bitirecek kadar harcama yapmıyor.

Sen interneti film izlemek (hd), oyun indirmek gibi işlere biraz daha az harcayabilirsin

6. Merhaba ,

Aynı konuyu farklı farklı yerlere yada aynı yere açmanıza gerek yoktur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.