Yaşadağım Oyun problemi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 28 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ekipmanı yüklerken yavaş, gg basıyorum 10 saniye sonra basıyor. Aylardır her pazar aynı sorun. 1 dakikada açtığımız kapıyı 5 dakikada açıyoruz. Valla zor değildir bunu düzeltmek. Koskoca bigpointsiniz.

Şanstan bağımsız olarak parça çıkma şansının düştüğünü düşünüyorum. Normalde açtığım ortalama gg den daha fazla basarak açıyorum kapıları. 3600 GG'ye kappayı açamadım. Sorunu bende olduğunu düşünmüyorum çünkü her hafta içi kappa yapıyorum. Max 2200 ggye açılıyor.

%50 EP HON çekecektim vazgeçtim. Bu kadar kötü hizmet veren oyuna para yatırmak mı ? Asla!

Hesaba girmek 5 dakika oyuna girmek 10 dakika kapıya girmek için sıra beklemeke 10 dakika. Kanser olacağım az kaldı.

2 beta 1 gamma açıldı. Alphanın 1 parçası çıkmıyor :) Buna da şans diyelim mi ?

Saat 3te oturdum bilgisayara. 4 kere taş gönderdim, kapı açtım, 4-5 kere gemi değiştirdim oyuna gir çık yaptım. 25 DAKİKA SÜRDÜ

Son düzenlenen: 28 Haziran 2020
    Emi0666 bunu beğendi.
  2. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Ben 3 aydır oyuna vip premium uridium bile çekmiyorum oyuna hafta da 1 yada 2 gün oynuyorum yeni sisteme geçene kadar botçular banlanana kadar oyuna 1 kuruş dahil yatırmam. Çünkü hakettiğimiz oyunu oynayamıyoruz.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  3. Emi0666

Emi0666 User

şu fazla GG ye açma muhabbetini bende yaşadım zetayı 2 3 hafta boyunca max 2k ggyi aşmadan açtım iki hafta önce zetaya bir başladım 2.5k gg 2.6k gg 2.2k gg felan dedim ne oluyo acaba galaksi kapıalrıdamı soğumaya giriyoda parça düşme olasılığı düşüyor felan sandım :D ilk açılışlarda dedim galiba şansızım fakat sürekli olmaya başlayınca bi şüphelendim ve oyuna girmeyi bıraktım sinirden, 1 haftadır girmiyodum dün geri girdim başladım bu sefer aynısı olursa ekranı felan parçalarım galiba :D

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı daha uygun bir bölüme taşıdım, başlığınızı da daha ilgi çekici olması için düzenledim.

Son 2 haftadır gayet rahat bir şekilde kapı yapabiliyorum ve herhangi bir sorun olmamaktadır. Her hafta bu sorun oluyor diye söyleminiz yanlıştır, lütfen daha doğru kelimeler tercih edin. Bu hafta yaşanan sorun raporlandı. Eminim ki sorun kısa sürede çözülecektir. Ayrıca Uslubunuza lütfen dikkat ediniz sorunu bizler yaratmıyoruz.

Oyuna para yatırmanız veya yatırmamanız sizin tercihinizdir. Bizler buna karışamayız ama lütfen diğer oyuncularımızı kışkırtıcak cümleler kurmayınız.

Son olarak kapılar parça çıkma oranı azalması gibi bir durum yoktur. Olsaydı gerekli duyuru forumdan yapılırdı.

İyi Forumlar.

5. PolatStrz

PolatStrz User

Evet ben de yaşadım aynı sorunları. Normalde vip+indirimle 100k uri ile zetanın açılması lazımken(10 larca kez zeta yaptım) son 1-2 haftadır felan 160-170k urileri bulunca ancak açılıyor. Zetadan gelen uriyi basıyorum iyi güzel parça geliyor sonra süründürüyor. Oyunda acayip lag var zaten o ayrı konu. 30 dkda bir oyunu kapa aç yapmaktan browser bile yosun bağladı. :D GG enerji basarken de drop giriyor. Benim bilgisayar 3snde açılan ssd olan 4.5 ghz hız overclocklu işlemciye sahip bir pc. Gerisini siz hesap edin artık. :)