Destek Yasaklı Sunucuda Takıldım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve odun_adam tarafından 1 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. odun_adam

odun_adam User

Supportta kaç defa söylediğim halde yasaklı olduğum sunucuda kaldığımdan global asia1 deki gemime giremiyorum. Beni global asia1 e alırmısınız dedim. Bana biz müdahale edemiyoruz diyip en. supportunun linkini atıyor.

Bir kere global bir sunucudan bahsediyoruz nasıl yardım edemiyorsunuz biri anlatabilirmi? Oyun global asiada hem türkçe hemde hesabın forumuna girdiğimizde yine türkiye forumu açılıyor halen daha nasıl işlem yapamıyorsunuz anlatabilirmisiniz? Hayır yönlendirdikleri support birimide sanki asia ile çok alakalı bir birim ki beni oraya yönlendiriyorlar bence yaptığınız işten haberdar değilsiniz

Acemi insanlara oyundan bir haber insanlara görev vermişler yetki vermişler. Şimdiye kadar oynadıgım oyunlardaki en kötü destek birimi

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bu konuya forumdan müdahale edemeyiz. Sorununuz açık bir şekilde tekrar supporta iletiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.