Yasal dışı uyuşturucu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fulcanelli tarafından 23 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fulcanelli

fulcanelli User

Evet garip gelebilir ama chatten bu nendeden dolayı 3 saatliğine ban aldım, gerekli ss i aldım herhangi birşey dediğim yok hatta son yaptığım şey ":)" bu. Mantıklı bir açıklama yapabilcecek var mı? çeviri hatası mı bu ne? Supporta yazıcam üşeniyorum, afedersiniz ama Cm lerin mantıklı karar verdiğine inanmıyorum (tabi bir cm banladıysa) belki çalışma saatleri yoğundur diye. gerekli ss leri aldım inanmayan varsa ekleyebilirim..

2. Merhabalar

FORUM ekibi olarak birşey yapamayız buraya herhangi bir resim eklemenin gerekmiyor.Dediğiniz gibi Cm yoğunluktan yanlış görmüş veya yanlış anlamış olabilir.Bu tür sorunları Supporta iletirseniz gerekli uyarı verilir ve chatiniz açılır.

İyi forumlar

3. fulcanelli

fulcanelli User

Forum moderatörlerinin birşey yapamayacağının bilincindeyim. Am bu durumun yanlış olduğunu değiştirmez, yarın öbür gün birinin başına gelince burada araya yazıp aslında tek olmadığını anlaması için gerekli konuyu açtım. Başkalarına yardımcı olacağını düşündüğüm için konu silinmezse sevinirim, ama kilitlenebilir.
    Size de iyi forumlar.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu ile ilgili hassiyetiniz için teşekkür ederiz.

Diyorsunuzki ben banlandım,başkalarıda benim gibi banlanmasın.Haklısınız.

Yazmış olduğunuz konunuzu yetkili yerlere ileteceğiz.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.