yav yapacagını z oyuna ya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 17 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

yav sizin yuzunuzden 4 saattir 100 gg zor kastım palada gidip gidip duruyor 2 kapı bitirmem lazım 1 kapı hazırda bekliyor bağlantı gidiyor droidler hasarı yuksek kaç k ere npc lere patladım battary desen kaç kere keserken gitti etkinklik yuzunden herşey etkinlik de guzel olsa msn ye desen x3 yollamnışlar 1.000 tane 5 lf2 nedir biz fuluz ya bari ucb rsb yollayında sevinek yaaa bu nedir sabahtan beri aynı şey ilgilenseniz oyunu zeten 1 saate yapoardını ya rest kimbilir kaçta gelcek bu sorun anca yarına çozulur tabiyarında aynı sorunun olmucagı ne malumm

2. herşeye amennada 1 haftalık katlayıcı indirim alıyoruz gitti 1 gün barı bunları telafi edip ekleseler..sorun olabilir ama zarar ziyan telafi edilmeli..kapı yapacaz yapamıyoruz indirim boşa gidiyor..

3. tabutçu99

tabutçu99 User

vallahi aynı sorun yaa 3 kapı bekliyor daha pala toplıcamda kapıları yapcam

Son düzenlenen: 17 Şubat 2015
  4. musa

musa User

admın bu sorun ne zaman duzelır bellımıdır ... net bır acıklamada verılmıyor oyunda

5. Bunu telafi ederlerse sözüm yok , en azından özür ödülü verilebilir.

Birçok oyuncunun bugünkü planları alt üst oldu...

Edit : 2 saatten beridir girmeye çalışıyorum hala girmedi.Gİrsem bile 20 saniyede bir bağlantı kopuyor.Şu an avantaj , VIP gibi paketi mevcut olan arkadaşlara üzülüyorum..Ayrıca planları suya düşenler için de...

tabutçu99 bunu beğendi.
  6. tabutçu99

tabutçu99 User

aynen ole

7. ŞahFD

ŞahFD User

bide bu hatalarının telafıisini vermezlerse varya iyice yüzsüzlerdir açık ve net sen niye insanların zamanını yiyorsun bu oyuna para yatırıyorlar kapı açıyorlar ama senin oyun hatan yüzünden yapamıyorlar

8. Değil mi ama , boşuna mı istiyoruz ''Böylesine büyük bir oyunun borwser(tarayıcı) üzerinden oynanması Anlamsız..''

Diğer indirmeli oyunlarda sorun yok , neden sadece Darkorbitte var.

9. tabutçu99

tabutçu99 User

şuna bak ya suna bak illaki sövcem yaa

10. ŞahFD

ŞahFD User

sen git vip al 6 aylık indirim paketi çek ama süren boşa gitsin hiç kullanamama

11. tabutçu99

tabutçu99 User

yok abi yok 1 saatte 5 den fazla oldu npc ye patlıyorum ya palaya bak ya 1 saate 200 pala

12. musa

musa User

ben oyuna kapatcam ve bı fılm acarım ızlerım belkı duzelır o zamana kadar :D

13. ŞahFD

ŞahFD User

biri beni bi silksin kendime getirsin bu nasıl bir gündür anlamadım herşey kötü gidiyor

14. cücücüm

cücücüm User

+1

15. ben bu oyun için vip çektim 1 günüm boşa gitti fazladan 1 gün verecekmisiniz yoksa bir daha çekmeyelimmi çünkü hakkımız çiğnenmektedir biz oyuncular bir hatamız olunca gemilerimiz hemen bannlanıyo peki sizden kaynaklanan hatada ne olacak 10 tane galaxy bir tane lf3 falan verip geçiştirecekmisiniz sayın adminler lütfen yanıt bekliyorum

16. böyle paramla rezil olcaksam bir daha para falan yatırmam bu oyuna bizede yazık

17. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sizden önceki konulara bakarsanız , bu sorunun genel olduğunu ve bir çok oyuncunun durumdan müzdarip olduğunu fark edersiniz.

Durumu merkeze bildirdik , Bunun dışında bizlerin yapabileceği bir şey yok.

Sizin sürekli konu açmanız ve bizlere şikayet etmeniz bu süreci hızlandırmayacak.

Çünkü biz forumdan sorumluyuz , Oyunun alt yapısını bizler kontrol etmiyoruz.Bunu da defalarca sizlere söylüyoruz.

Şuan yaşanan durum , ARGE Sorunları ile ilgili yapılan çözüm çalışmalarından dolayı kaynaklanan sorun olabilir.

Biraz sabırlı olup , sorunun çözülmesini bekleyiniz.

Ek olarak ;

"Bir Programcı olarak , Bir oyunun Milyonlarca Program satırından oluştuğunu bildiğimden , sizin iddia ettiğiniz gibi bir sorunu ilgilenip de , bir saatte çözemezsiniz.

10 Milyon satırın içinden , Hataya neden olan satırı bulmak , düzelmek için gerekli kodları yazmak , diğer satırda ki döngüler ile çakışmadığını belirlemek , Bunlar 100 Kişilik bir ekiple bile saatler sürecek bir işlemdir."

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.