Yavaş Yavaş Sona Yaklaşıyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -yeter123- tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -yeter123-

-yeter123- User

Gemi:Goliath
    Hangar:1
    Gemi Tasarımları:Amber,Crimson,Jade,Sapphire,Bastion,Enforcer,Exalted,Veteran,Razer
    Droitler:8 Irıs
    Droid Tasarımı:Yok.
    Droid Düzenleri:Kalkan Duvarı+Ok
    P.E.T.:Henüz yok.
    Lazer:26 LF-3 gerisi LF-2
    Kalkan Jeneratörleri:10 BO-2
    İtici Motorlar:7 G3N-7900 gerisi G3N-6900
    Geliştirme yapılmadı.
    Skylab:Ortalama 20 Level
    GG:Alphayı yaptım.Yenisi 9/34
    GGβ:Açık yapıyorum.Yenisi 1/48
    GGγ:63/82
    Diğer kapılara odaklanmadım.Ama Zeta'yı açmak istiyorum.
    Ar-Ge:18
    Seviye:18 TP:760.000.000 ŞP:760.000
    İkramiye:1,216,11
    Rütbe:Acemi Binbaşı
    Sıralama:1.118
    Klan:Server 1.si klandayım dolayısıyla baskın klanı.Fakat Pala bizim elimizde.
    310.000.000 Credist ve 100.000 Uridium var.
    Oyun Süresi:800 Saat
    Aegis istiyorum.

Soru 1:Oyun sürem yüksek bu süre ile seviyem ve gücüm orantılı mı yoksa çok mu gerideyim?(Oyuna hiç para yatırmadım,VİP almadım.)

Soru 2:Günde kaç saat ne yapmalıyım?Kasılma ve pala?Kasılmanın çeşidini de yazın lütfen.

Soru 3:Uridium ve Credist'i neye harcamalıyım?Aegis'ide hesaba katın.

Soru 4:GG taktiği verir misiniz?Şu Beta ve Gamme'yı bitirip Zeta'ya odaklanmak istiyorum ama bitmiyorlar topluca mı açayım Alpha-Beta-Gama da yoksa elime geldikçe mi?Topluca açacaksam kaç GG olmasını bekleyeyim?Topluca açacaksam kaçlı kaçlı çekmeliyim?

Cevaplar için teşekkürler...

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2014
  2. günde en az 600 gg topla imkanın varsa geri kalan vaktinde kris kes aegisi krediyle al 250 bin uriye değmez direk aldığın gg leri zetaya bas daha sonra açarsın beta ve gammayı

3. Ancasin

Ancasin User

1. Bence oyun sürenle rütbeni ve sıralamanı karşılaştırırsak gayet iyisin.

2. Ben senin yerinde olsam paladan çıkmam toplamaktan sıkılmıyorsan eğer.

3. Krediyle lf3 leri ve b02 leri tamamla bence. Uridiumu da aegise biriktirebilirsin. Yani ben olsam böyle yapardım.

4. 2'ye verdiğim cevapla birlikte, zeta yap sürekli havoçları tamamlamaya çalış.

Bir de ekipman eksiğine rağmen nasıl acemi binbaşı oldun bana da öğretir misin bu işi :D

4. -yeter123-

-yeter123- User

Bilmem Türkiye Serverlerinde oynamıyorum + 800 Saat'lik süreyle gücüm iyi mi?Ben bunu merak ettim.Rütbe önemli değil.

5. dostum iyisin işte pala yap zeta yaparak havocları fulle daha iyi olursun :) en azından sağlam gözükürsün sonra yavaş yavaş lf4 leri tamamlarsın (iyisin iyi devam et )

6. 1. Eğer argeye değilde en temel eksikliklerini (LF-3, BO-2 ve G3N-7900 yani elit hız jeneratörü)tamamlasaydın oyunda daha rahat uridium, credits kasabilirdin.
    2. Yapabileceğin görevleri yapmalısın, yapamadığın görevleri klanla birlikte yaparak tp, şeref, credits ve uridium kasabilirsin. Ayrıca görevleri bitirdikten sonra palladium yapmalısın ve zeta açmaya çalışmalısın.
    3. LF-3 sayını 31, BO-2 sayını 16 ve G3N-7900 sayını da 15 yapmalısın. İllaki Aegis alacağım diyorsan LF-3 sayısı iyi diğerlerini tamamlamaya çalış. Uridiumla bunları tamamla, credits ile Aegis'e teklif verebilirsin.
    4. Zeta'ya yönelmelisin.

7. -yeter123-

-yeter123- User

Bu arada Beta açıldı.

8. Beta'yı yapmaya çalışma bence zor bir kapı diye biliyorum seni baya zorlar bu ekipmanla.

9. -yeter123-

-yeter123- User

Yaparım ben.Bir sorum olacak.Razer-Goliath Tasarımının etkisi nedir?

10. Etkisi yok, sadece görünüşü değiştiriyor.

11. -yeter123-

-yeter123- User

Bilgilerimi güncelledim.Ona göre yorum yapalım.

12. Valla geçen 90 sıradaki albay bi oyuncu var oyun süresine baktım Nerdeyse 20 bin saat oynamış :D Oyun birincisinin oynadığı saat yarısından az

13. -yeter123-

-yeter123- User

Peki benim oyun sürem ile ekipmanım orantılı mı?

14. -yeter123-

-yeter123- User

Nefes FMOD'um da bir yorum yapsında konu kapansın. :D

Nefes bunu beğendi.
  15. Nefes

Nefes User

Merhaba

Soru 1:Oyun sürem yüksek bu süre ile seviyem ve gücüm orantılı mı yoksa çok mu gerideyim?(Oyuna hiç para yatırmadım,VİP almadım.)
    Hiç geride değilsiniz bence gayet iyi oynuyorsunuz ama çok fazla online olmadan birazda sosyal hayatınızı yaşayın oyun olduğunu unutmayın sonuçta zevk için oynuyorsunuz.

Soru 2:Günde kaç saat ne yapmalıyım?Kasılma ve pala?Kasılmanın çeşidini de yazın lütfen.

Bence artık paladium toplayarak zeta kapısına yönelmelisiniz hem şansınıza bağlı vereceği havoc ile 8 yada 9 irisinizi tamamladığınızda güçlenecek hemde ganimet anahtarlarını biriktirerek apis gününde 9.diroit için arama yapmalısınız.

Soru 3:Uridium ve Credist'i neye harcamalıyım?Aegis'ide hesaba katın.
    Ageis almak istiyorsanız credi ile almalısınız çünki artık bu fırsat size verildi uridium ile 26 lf ü 31 e tamamlamalısınız ama öncelik kalkanlarda olmalı bence urinize kalkanlarınızı tamamlamalısınız en azından clasik konfi oynayarak 1.confi gemi kalkan lazer diroitler lazer 2.konfi gemi kalkan lazer diroitler kalkan olarak çok daha rahat kasılabilirsiniz bir bu kadar daha oynarsanız sizin hem ageisiniz hemde iyi denilebilecek bir geminiz olacaktır
    Ve petim yok demişsiniz bence şimdi pet alın ilerleyen zamanlarda size en azından kapılarda çok işinize yarayacak şimdi alırsanız çok fazla kullanmaz çok bir masraf etmezsiniz

Argenizin 18 olduğunu yazmışsınız onu biraz daha artırmalısınız eğer şimdi arge yapmıyorum onu daha sonra yapıcam derseniz o zaman ekipmanlarınızı tamamlayınız

Soru 4:GG taktiği verir misiniz?Şu Beta ve Gamme'yı bitirip Zeta'ya odaklanmak istiyorum ama bitmiyorlar topluca mı açayım Alpha-Beta-Gama da yoksa elime geldikçe mi?Topluca açacaksam kaç GG olmasını bekleyeyim?Topluca açacaksam kaçlı kaçlı çekmeliyim?

GG'lerinizi biriktirip basarsanız daha yararlı olacaktır parça parça basıldığında genellikle oyuncular sıkılıyor ve hiç parça çıkmıyor diyebiliyorlar bence 1000gg ve üstü birikimlerinizi basmanız daha mantıklı eğerki zetaya yönelecekseniz kapılar tamamlandığında Kapıları yerleştirmezseniz çarpan olarak size yansır yani diyelimki alpha kapısı açıldı onu açmaz betaya devam etsin derseniz size alpha çarpaları çıkarsa onlar çarpan olraka yansıyacak sizde beta ve gamaya devam edeceksiniz.
    5'erli basmanız yeterli çarpanlar geldiğinde kullanmalısınız 6 olmasını beklemeden en azında 4-5 olduğunda yada 3 basmalısınız ilk 100 gg de parça gelmez ise F5 atarak yeniden basmaya başlayınız.

Gerçekten uzun süre oynayıpta çok fazla kişinin yapamadığı bir hesap yapmışsınız bundan sonraki zamanlarınızda daha iyi olacağı belli umarım açıklamalarım yeterli gelmiştir:)

-yeter123- bunu beğendi.
  16. -yeter123-

-yeter123- User

Beyler P.E.T.'i aldım.Modül veya Protokol almadım.8.Seviye olunca alacağım elimde 50.000 Uridium kaldı.

Son düzenlenen: 21 Temmuz 2014
  17. Merhaba ,

Yüksek tp gelecek görevleri , kapıları yaparak ve npc'leri imha ederek kısa zamanda 8. seviyeye çıkartıp 3. seviye modul - protokol almanız daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

18. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

lütfen konuyu amacından çıkarıcı mesajlar yazmayınız

iyi forumlar

19. u1othrix

u1othrix User

kamikaze 3-hammadde toplayıcı 2 veya 3 al(paladyum toplarken çok işe yarıyo) pet için

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.