Yavaşla uzay pilotu uyarısı.

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Progamer113 tarafından 15 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iyi forumlar bu nedir bilgisi olan varmı acaba?[​IMG][​IMG]

Son düzenlenen: 15 Aralık 2022
    devrim ve fuyyus_1907 bunu beğendi.
  2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Resim gözükmemektedir. Tekrar yükler misiniz?

Türkiye Takımı!

3. yeni birşey deneniyor galiba ama çok can sıkıcı 5 işlem yapınca çıkıyor
    capture gibi resim seçeneği sunuyor ve yine dakikalarca uğraşıyoruz
    neye istinaden yapıldı acaba bi açıklamada yok veya Ben görmedim

4. sasirdikmi :D:D:D:D:D:D

5. millet 7 24 botta onlar yavaşlasın kardeşim sevkiyat yaptırmıyo iletiniz habire çıkıyor.

6. devrim

devrim User

Oyun bottan yıkılırken, tekrar eden onayları hızlı yapıyoruz diye bize bot muamelesi yapan sisteminiz komik değil; sıkıcı, bezdirici bir hal almış! Ben BL haritasında invoke yakalayamıyorum, kutu düşüremiyorum; çünkü 150-200 bot öyle sistemli dolaşıyor ki yakalamak ve kutu düşürmek imkansız. Yani, botları haritada arayın. Beş tane sevkiyatı onaylarken her seferinde bu uyarıyla karşılaşmaktan usandım!

7. Son gelen güncelleme ile captcha'nın ortaya çıkma sıklığı azaltılmış . Direk kaldırmayı sanırım düşünmüyorlar ;)

8. Ben de açık artırmada yakalandım bu sisteme ve tabii ki bu sistem yüzünden istediğim hiçbir desteği alamadım. Açık artırma yapan bot varsa sistem belki işe yarar ama "varsa". Mağdur duruma sokmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef bu sistem.