Yavvv buu reklam neyin nesiii

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve βℓαcк_Dяαgoη™ tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darkorbit ekranında reklamlar çıkıp duruyo delirecem şuu reklammlarıı düzeltinnn kötü bişi demekte istemiyoruz.!

2. KARANLIK

KARANLIK User

Reklamlar oyun kaynaklı değil maalesef.Yüklediğiniz bir programın etkiside olabilir.Google choreme kullanıyorsanız verdiğim linkteki programı deniyebilirsiniz.İyi forumlar.

http://www.tamindir.com/chrome-adblock/

3. ya yemin ederim bıktım 10 dk da 70 reklam yakaladı o reklamlar hep geri geliyo bıktım

4. Ne zmaandan beri varsa o zamandan günümüze kadar indirdiğin tüm programları sil. Daha doğrusu internetten bir şey indirdiğinde yanında bir şey daha indiriyorsa reklamı o veriyordur. Yani atıyorum bir oyun indirdin, ama sonra kurarken bir program daha indiriyorsa ondan da reklam gelme ihtimali vardır.

5. bişi indirmedim durduk yere böyle bi sorun oldu dün böyle bi sorun yoktu

6. O zaman bilemeyeceğim, modumunda dediği gibi sorun Chrome'de oluyorsa linke tıkla indir belki kalkar. Faklı tarayıcı denemeni öneririm. Olmadı bilemeyeceğim. Tercihim Opera ;)

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyun sayfasında çıkan reklamları tamamen temizlemek için pc ye format atmanızı tavsıye ederım benımde başıma geldı formattan başka bi çaresı yoktur sıldıyınız reklamlar pc geçmışınde halla kayıtlı kalıyor

Keyifli forumlar

8. Adres çubuğuna about:extensions yaz entera bas, tanımlayamadığın uzantıları sağdaki çöp tenekesi işaretine tıklayarak kaldır.

9. Merhaba ,

Bu tür şeyler tarayıcı kaynaklı olabiliyor. Farkında olmayabilirsiniz fakat eklenti v.b. şeylerle böyle reklam yada benzer alakasız şeylerde gelebiliyor.

En temiz çözümü tarayıcıyı komple program ekle/kaldır kısmından kaldırıp baştan kurmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.