Bug / Oyun hatasi Yaw yeter be oyuna giremiyorum yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AdrenaLin tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AdrenaLin

AdrenaLin User

Yaw ben tr1'e giremiyorum aslında oyuna giremiyorum nick şifre yazıyorum giriş diyorum sayfa yükleniyor sonrada hiçbir veri alınamadı diyor çerezleri temizleyin dediler temizledim tarayıcıyı değiştirin dediler değiştirdim opera ve mozillayı denedim yetmedi bilgisayara format attım hala aynı hala aynı darkorbit sayfasındaki giriş tuşunda bi sorun var çünkü facebook ile bağlan diyince bağlanıyor yanlız benim çarım facebook üzerinde değil normal giriş yapmak gerekiyor acil yardım kafayı yicem.!

Not:Önerdiğiniz tarayıcı varsa yazınız lütfen

Son düzenlenen: 1 Şubat 2015
  2. KARANLIK

KARANLIK User

3. Ben Adrenalin sorun çözülmüştür [Antivirüs Programını Kapatınca Düzeldi Ayrıca Shockwawe yüklü değilmiş geçmişi temizledim ve dns önbelleğini temizleyince darkorbit açıldı çok teşekkür ederim] KONU KAPANABİLİR YADA KİLİTLENEBİLİR.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur. Ayrıca forum kuralları gereğince büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı yasaktır.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.