Yazı Karakterleri Çıkmıyorr !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Θ§MДИĿI»ŦΩKΔÐI«B€LA™ tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Klanımızın kısaltması bu [С★] ancak oyundayken ★ yerine içi boş kutu çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim.Arkadaşım video çekmişti onda böyle bir sorun yoktu . Resmide bu :
    Arkadaslar acill yardım lazım

2. Nickler de kısaltmalarda son yapılan nick değişikliğinden dolayı her tarayıcıda farklı şekilde nickler görünmekte Msela yıldız mozillada gözükürken chorome de gözükmüyor gibi

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Yıldız baya buyuk onun ufak karakterını bulun ve öyle deneyın

Keyifli forumlar

4. hera

hera User

chat de açılmıyor genel sorunmu var konu açıp soruyoruz kapatıyolar modem resetledik çerez sildik daha ne yapmalı??herkesin varmı chati?

5. Laptop un mozillasında yıldız güzel ve küçük Masaüstünde kocaman oluyor

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Hangı serverde oynuyorsunuz ?

Keyıflı forumlar

7. hera

hera User

tr1 de modum acaba sorun bi tek bendemi dün normaldi chat sabahtan berı bağlanıyor yazıyor flash güncelledim java güncel modem resetledim çerez sildim yeniden giriş yapıyorum chat penceresi bom boş napabilirim genel sorun var ise tamam ama bi tek bendemi yok chat ?

8. Arkadaşlar C★ yıldız büyük olabilir.Ancak klanımdaki bütün oyuncular oynarken yıldızı görüyorlar fakat bende görünmüyor.Chrome kullanıyorum.Global Amerika 2 de oynuyorum.Birde dikkatli bakın yanımdaki oyuncunun nickindeki harf görünmüyor

9. Bugün forumda gezinirken sendeki problemin aynısının birkaç kişide daha olduğunu fark ettim. Her ne kadar bende ve çoğunlukta olmasada sohbette bir sorun var. Yani sadece sorun sende değil.

Ayrıca konuyu dağıtma.

10. Bu hatanın çözümü yok mu ?

11. Merhaba ,

Tarayıcıların dil ayarlarından kaynaklanıyor. Chrome için aşağıdaki resimdeki aşamalardan bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Aynen gösterdiğiniz gibi yaptığım halde yine düzelmedi yine aynı sorun.

13. Merhaba ,

Bende bir sorun olmuyor başka bir çözümü varsa ve bilenler yazabilir.

İyi forumlar.

14. kralco

kralco User

Bende de öyle kardesim aynı sorun bende de var ara ara düzeliyo sonra tekrar bozuluyo

15. Merhaba ,

Flash Player ve JAVA güncel değilse güncelleyip deneyiniz.

İyi forumlar.

16. Başka tarayıcıdan deneyeym derken explorerden girdim.Explorerde flash player guncelleyin yazıyordu.Güncelledim şimdi sorun yok hepinize çok teşekkür ederim

17. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.